Δέσποινα Καμπούρη: Η καρδιά της λιώνει!

Η Δέσποινα Καμπούρη περνάει ένα κλασσικό μαμαδίστικο Σάββατο. Είναι σε πάρτυ με τις δύο της κόρες. Kαι η καρδιά της πλημμυρίζει από αγάπη.

Δέσποινα Καμπούρη: Η καρδιά της λιώνει!

Για πολλές από μας, την ίδια στιγμή που η εικόνα φέρνει χαμόγελα, φέρνει και μία ανησυχία για το τι θα γίνει εκεί, πώς θα περάσουμε, τι δράματα θα αντιμετωπίσουμε, πώς θα ντυθούμε, ποιοι φίλοι μας θα είναι και άλλα τέτοια ερωτήματα ...συμπαντικής σημασίας! :-) Ομως ξέρουμε ότι τα μικρά μας θα περάσουν καλά, και αυτό είναι που μετράει τελικά!

H Διευθύντρια του Mothersblog.gr και του Queen.gr από την αρχή της μέρας είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ετοιμάζονται για πάρτυ, ποστάροντας το συνολάκι που θα φορέσει η μικρή Χριστίνα, με το σχόλιο «Saturday is made for kids party! #mybaby #babyChristina #goodmorning #yellowsub #beacaptain #party #again #omg», μία ανάρτηση που συγκέντρωσε πάνω από 2000 Likes και δεκάδες σχόλια μαμάδων που την καταλαβαίνουν απολύτως...

dede

Πριν λίγα λεπτά όμως η εικονα των δύο αγκαλιασμένων της κοριτσιών, έκανε σίγουρα τη μέρα της να αξίζει. Η μεγάλη της κόρη, η Ελενα, κρατάει στην αγκαλιά της τη Χριστινούλα και η Δέσποινα λιώνει. Η ευτυχισμένη μαμά πόσταρε τη φωτογραφία των κοριτσιών της με το σχόλιο «Μy heart melts! #sisters #sisterlove #mygirls #Helena #babyChristina #party» και φυσικά οι φίλες της στο Instagram λιώνουν μαζί της...

dee

Χθες, η Δέσποινα Καμπούρη, καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ανφέρθηκε εκτενώς στη ζωή με τις κόρες της και την καθημερινότητά της, και μεταξύ άλλων απάντησε και στην ερώτηση για το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού, τόσο όσον αφορά τις δικές της προθέσεις, όσο και του συζύγου της Βαγγέλη Ταρασιάδη. Δείτε το βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved