Γνωστή ηθοποιός υιοθέτησε ένα κοριτσάκι και φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για την οικογένειά της. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, υιοθέτησαν πριν μερικές μέρες ένα κοριτσάκι όπως οι ίδιοι αποκλειστικά αποκαλύπτουν στο αμερικανικό περιοδικό People.

Γνωστή ηθοποιός υιοθέτησε ένα κοριτσάκι και φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί

Η μικρή Adelaide Rue Price, γεννήθηκε στα μέσα Οκτωβρίου και «τα πηγαίνει περίφημα», όπως λέει η 37χρονη ηθοποιός που έχει επίσης μία κόρη την 3 ετών Talulah. «Είναι πολύ δυνατή και περνάει αρκετό καιρό κοντά μου. Το σπίτι μας έχει γεμίσει ευτυχία και χαρά!».

sara rue

Οι δύο γονείς, ήθελαν από καιρό να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί και μάλιστα μέσα από τη διαδικασία της υιοθεσίας και τελικά τα κατάφεραν. «Απλά πιστεύουμε και οι δύο ότι αυτό ήταν το σωστό!», είπε η γνωστή ηθοποιός που πάλευε πολύ καιρό να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Φτάσαμε στο σημείο όπου έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση και ευτυχώς ήταν μια εύκολη υπόθεση. Απλά θέλαμε ένα παιδί για να συμπληρώσει την οικογένειά μας και δεν μας ένοιαζε με ποιο τρόπο θα το καταφέρναμε, από τη στιγμή που θα ήμασταν μια μαμά και ένας μπαμπάς!».

sara rue1

Η Sara Rue, βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού τη στιγμή της γέννησης της μικρής Adelaide, ήταν η πρώτη που την κράτησε στην αγκαλιά της και τη σύστησε αμέσως στη μεγαλύτερη κόρη της, μέσα από το Facetime.

Τώρα η Sara και ο 41 έτους σύζυγός της Kevin Price, έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί με τις δύο κόρες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved