Δημοφιλές πρώην ζευγάρι και πάλι μαζί για τις γιορτές για χάρη των παιδιών τους

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες ακύρωσε τον αρραβώνα της, αλλά όπως φαίνεται μπορεί πάντα να βασίζεται στον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά της για την ευτυχία της.

Δημοφιλές πρώην ζευγάρι και πάλι μαζί για τις γιορτές για χάρη των παιδιών τους

Κι αν εσείς όταν χωρίζετε κάθεστε με τη φόρμα σας στον καναπε, εκείνη δεν είχε πρόβλημα να πεταχτεί μέχρι τη Χονολουλού και να αγοράσει τροπικά φρούτα, όλο κέφι και νάζι, με τα δερμάτινα σέξι ρούχα της, και να αναρτήσει τις φωτογραφίες από τη γιορτινή αμτόσφαιρα στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ο πρώην σύζυγος, η μητέρα του και τα δίδυμά της ολοκλήρωσαν τις ευτυχισμένες στιγμές.

Η Mariah Carey πριν λίγες μέρες ακύρωσε τον αρραβώνα της από τον James Packer, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κανέναν από το να οργανώσουν ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο στη Χαβάη. Η τραγοουδίστρια του "All I Want For Christmas Is You" έφυγε με τον Nick Cannon, και τα παιδιά τους, τα δίδυμα Moroccan και Monroe. Βόλταρε στα καταστήματα της περιοχής, με ένα σέξι κορμάκι με κορδόνια, και πόζαρε πανευτυχής με την οικογένειά της, τον Nick, τα παιδιά και την πεθερά της Beth Gardner.

nintchdbpict000135834400

Αν και οι φήμες την ήθελαν σε κακή κατάσταση μετά τον δύσκολο χωρισμό της από τον δισεκατομμυριούχο φίλο της, η ιδια εμφανίστηκε πρόσφατα στο τηλεοπτικό σόου της Ellen DeGeneres και δήλωσε καλά, και σε ηρεμία με την νέα κατάσταση στη ζωή της. «Νομίζω ότι είμαι καλά. Ολα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ετσι είναι τα πράγματα τώρα» δήλωσε.

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι της:

μμμ
11

4

122
123

Να σας θυμίσουμε ότι ο Nick Cannon πριν λίγες μέρες γνωστοποίησε ότι περιμένει παιδί από τη νέα του σχέση, με την πρώην Miss Arizona U.S.A. Brittany Bell.

14709464 199130473826144 3491279318921773056 n






© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved