Ελληνίδα ηθοποιός έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η ηθοποιός, γνωστή για την αγάπη της για την Ελλάδα και με καριέρα και στο εξωτερικό, αποκάλυψε τα ευχάριστα πριν λίγες ώρες με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου και πόζαρε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ελληνίδα ηθοποιός έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Το χαριτωμένο της υπόθεσης είναι ότι ανακοίνωσε τα νέα, ζωγραφίζοντας μία ελληνική σημαία στην κοιλίτσα της και γράφοντας «καλή λευτεριά»...κάνοντας και λογοπαίγνιο με την σημερινή επέτειο.

Η ηθοποιός είναι γεννημένη στις 21 Σεπτεμβρίου του 1972 στο Μοντερεί της Καλιφόρνιας, απόφοιτη του Lycee Francais d’Athenes ενώ μετά έφυγε στο Παρίσι για σπουδές στη Σορβόνη, στη Σχολή Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής. Παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα υποκριτικής και χορού. Ακόμα, η Κατερίνα Μουτσάτσου ασχολήθηκε και με το τραγούδι.

Πριν μερικά χρόνια είχε δηλώσει «Το γάμο τον βλέπω σαν μια διαδικασία που θα διαρκέσει 5 λεπτά, ίσα για να μπουν δυο υπογραφές. Για τα παιδιά είμαι πανέτοιμη! Θέλω να γίνω μητέρα σχετικά άμεσα... ». Τα ευχαριστα ήρθαν πριν λιγες ώρες και οι φίλοι της έσπευσαν να τη συγχαρούν άμεσα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved