Η κορούλα της μεγάλωσε και ξετρελαίνει το Instagram (βίντεο)

Ένα τρυφερό βίντεο, δημοσίευσε χθες η γνωστή ηθοποιός με την μόλις 9 μηνών κορούλα της, που τη δείχνει να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού του Gene Vincent, Be bop a Lula!

Η κορούλα της μεγάλωσε και ξετρελαίνει το Instagram (βίντεο)

Στο βίντεο η μικρούλα Lula Rose, φορά ένα φλοράλ κάλυμμα πάνας με ένα πουλοβεράκι σε σομόν απόχρωση με μικρά λευκά λουλουδάκια. Το τραγούδι που ακούγεται ταιριάζει γάντι στην μικρούλα, μιας και αναφέρεται στο όνομά της «Lula». Η μαμά, σχολίασε: «Be bop a Lula- she's my baby!!Lula rose»

Capture

H 39χρονη ηθοποιός δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες τόσο από τη μικρή της κόρη όσο και από τα άλλα της παιδιά, που τα λατρεύει. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Lord Of The Rings» έχει ένα γιο τον 11χρονο Milo, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Royston Langdon και τον 16 μηνών Sailor από τον αρραβωνιαστικό της David Gardner.

Η μητρότητα όπως έχει αναφέρει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, η Liv Tyler, την έμαθε ότι δεν πρέπει να αγχώνεται και να ανησυχεί για τίποτε άλλο πέρα από τα παιδιά της. «Η μητρότητα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα... δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες πρέπει να νιώθουν άγχος και πίεση για ο,τιδήποτε άλλο... Για παράδειγμα πολλές γυναίκες σπαταλούν αρκετή από την ενέργειά τους τις πρώτες μέρες στο πώς θα χάσουν κιλά!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved