Είναι ο πιο μικρός και πανέμορφος Harry Potter που έχετε δει (φωτό)

Η Kayla Glover είναι μεγάλη θαυμάστρια του Harry Potter. Την αγάπη της αυτή θέλησε να εμφυσήσει και στον μόλις τριών μηνών γιο της,  Lorelai Grace.

Είναι ο πιο μικρός και πανέμορφος Harry Potter που έχετε δει (φωτό)

Και επειδή είναι ακόμα μικρούλης για να δει τις ταινίες ή να του διαβάσει τα βιβλία, σκέφτηκε να τον φωτογραφήσει ως μάγο! Εστησε λοιπόν το κατάλληλο σκηνικό χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά Harry Potter, βιβλία, ένα ραβδί, ένα κασκόλ Gryffindor και ένα «καζάνι». Αλλωστε ως φωτογράφος της ήταν ιδιαίτερα εύκολο να κάνει την φωτογράφηση όπως ακριβώς την είχε στο μυαλό της. "Παρακολουθώ τις περιπέτειες του Harry Potter από τότε που ήμουν 10 χρονών και σχεδίαζα να μυήσω και τα παιδιά μου στο μαγικό αυτό κόσμο", είπε μιλώντας στη The Huffington Post, η Kayla Glover. Kαι όπως βλέπουμε την προσπάθεια την ξεκίνησε νωρίς...

Τα επτά βιβλία του Harry Potter, όλα με την υπογραφή της J.K. Rowling έχουν πουλήσει περίπου 450 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς ενώ ο γλυκούλης μάγος αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Εκτός από τα βιβλία και οι οκτώ ταινίες από το 2001 μέχρι το 2011 σάρωσαν κυριολεκτικά το παγκόσμιο box office επιτυγχάνοντας αλλεπάλληλα ρεκόρ. Ο Harry Potter όμως έγινε και θεατρική παράσταση που βασίστηκε σε μία πρωτότυπη νέα ιστορία που έγραψαν η J. K. Rowling, o John Tiffany και ο Jack Thorne με τίλτο «Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί – Μέρη 1 & 2».

Εσείς μπορείτε να απολαύσετε τον μικρότερο... Harry Potter σε λιγότερο περιπετειώδεις στιγμές αλλά εξίσου απολαυστικές.

#1

newborn baby harry potter photo shoot kayla glover 1
newborn baby harry potter photo shoot kayla glover 2

#2

#3

newborn baby harry potter photo shoot kayla glover 3

#4

newborn baby harry potter photo shoot kayla glover 4

#5

newborn baby harry potter photo shoot kayla glover 5
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved