Πασίγνωστη μαμά φοράει στην 2 ετών κορούλα της, ροζ δερμάτινο αξίας 4000 λιρών!

Η 2 ετών μικρούλα, φοράει jacket Tom Ford αξίας 4,000 λιρών για το μάθημα μπαλέτου της...

Πασίγνωστη μαμά φοράει στην 2 ετών κορούλα της, ροζ δερμάτινο αξίας 4000 λιρών!

Λίγο η περιουσία του παππού, λίγο τα γονίδια της μαμάς, η μικρούλα κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου με ό,τι πιο ακριβό υπάρχει στο γούστο της.

Τι ανάγκη αλλωστε να έχει μία οικογένεια με 2.5 δις λίρες περιουσία... Καμία προφανώς, και αυτός είναι ένας λόγος που η 2 ετων κόρη της πασίγνωστης κληρονόμου κυκλοφορεί με μπουφάν σε ροζ δέρμα που αγγίζει τις 4000 λίρες!

Η μικρή ήταν σίγουρα το πιο στιλάτο κορίτσι στην τάξη με τη ροζ τουτού της, το καλσόν της και τα παπουτσάκια του μπαλέτου της, συνδυασμένα με το μπουφάν διά χειρός Tom Ford.

Το κομμάτι κυκλοφορεί από τη limited-edition παιδική συλλογή του σχεδιαστή, που πρωτοσχεδιάστηκε για το παιδί του ίδιου, Jack, το φθινόπωρο του 2014. Σε αυτήν ανήκουν ένα safari biker jacket, ένα ροζ με γαλάζιο jean μπουφάν και δύο δερμάτινα σε μαύρο και ροζ.

Like mother, like daughter! Sophia Ecclestone, two, is clearly taking after her glamorous mum Tamara, sporting head-to-toe designer wares as she bounded along the streets of west London on Thursday
Toddler chic: The leather number, which retails at a staggering £4,000, was impossibly stylish with edgy zip detailing
Ballerina chic: The little girl was no doubt the most stylish girl in her dance class thanks to her expensive Tom Ford jacket 

Η 32χρονη μαμά της Tamara Ecclestone ήταν φοβερά στιλάτη με τα μακρυμάνικο μίνι φόρεμα της και τις ψηλές στενές μπότες της, στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, όπου η μικρή Sophia περπατούσε προβάροντας μάλιστα τις χορευτικές κινήσεις της!



H Tamara αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν προλαβαίνει να πάει στο γυμναστήριο πια, γιατί είναι απασχολημένη με την κόρη της, την οποία μεγαλώνει με τον σύζυγό της Jay Rutland, ενώ δεν αποκλείει και ένα δεύτερο παιδάκι αργότερα στη ζωή της...




H Tamara Ecclestone, κόρη του αφεντικού της Formula 1, Bernie Ecclestone, στις 17 Μαρτίου 2014 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της , μετά τον γάμο τους τον Ιούνιο του 2013 στο ξενοδοχείο της γαλλικής Ριβιέρας Grand Hotel Saint Jean Cap Ferrat παρουσία 150 καλεσμένων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved