Πασίγνωστο ζευγάρι διασκέδασε με τα παιδιά του σε συναυλία!

Πασίγνωστο ζευγάρι ηθοποιών έδωσε το παρόν σε μεγάλη συναυλία και η μαμά δε χόρταινε να ποστάρει στιγμιότυπα!

Πασίγνωστο ζευγάρι διασκέδασε με τα παιδιά του σε συναυλία!

Η δημοφιλής ηθοποιός με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά αποφάσισαν να πάνε στη συναυλία των Rolling Stones, και όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε ήταν η πρώτη οικογενειακή έξοδος τέτοιου τύπου!

«Τόσο ενθουσιασμένη. Παρασκευή βράδυ με τον Bob Dylan και τους The Rolling Stones!!! Μου έχει κοπεί η ανάσα από τη χαρά! Ένα #DesertTrip μιας ζωής!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό, ποζάροντας με τον σύζυγό της και τα παιδιά της, κρατώντας περήφανοι όλοι τα πάσα τους για τη μαγική βραδυά που τους περίμενε.

Στη συνέχεια, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανάρτησε μία φωτογραφία με την κόρη της, και μία του γιου της, τις οποίες συνόδευσε με λεζάντες όλο χαρά, συγκίνηση και περηφάνια. Ο 16χρονος Dylan, και η 13 χρονη Carys, όπως φαίνεται, είχαν μια απίθανη βραδυά στο Desert Trip Festival της Καλιφόρνια.

Family affair: Michael Douglas and Catherine Zeta Jones made sure to make time for each other as they enjoyed a family night out with their two children - Dylan, 16, and Carys, 13 - at The Rolling Stones' set at Desert Trip on Friday

Η Catherine Zeta Jones, στη φωτογραφία με την κόρη της έγραψε «Με την αγαπημένη μου κόρη Carys», ενώ είναι περίτρανα ξεκάθαρη η χαρά της , στα λαμπερά της μάτια.

Look-a-like: Sharing another candid snap from the highly-anticipated gig, Catherine posted a pic with her mini-me daughter Carys



Λίγο αργότερα, ανέβασε την πλάτη του γιου της, με τζάκετ Rolling Stones, σχολιάζοντας «Αυτό τα λέει όλα. Βλέπω τον γιο μου να βλέπει τα είδωλά του για πρώτη φορά. Αυτό μου έφτιαξε τη νύχτα.»

ψεψερ

Η συναυλία είχε πάνω από 150.000 κόσμο και συγκέντρωσε περίπου 117 εκατομμύρια λίρες σε εισιτηρια, φιλοξενία και προϊόντα (memorabilia). Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το παρόν, ενώ η θρυλική μπάντα, έδωσε το καλύτερό της, λίγο καιρό αφότου ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ, μετά από δέκα χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved