Γνωστή παρουσιάστρια γέννησε κρυφά καθώς υπήρξαν επιπλοκές στον τοκετό

Το καλοκαίρι απολάμβανε τις διακοπές της στην Κρήτη απολαμβάνοντας την εγκυμοσύνη της και πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε ότι απέκτησε κοριτσάκι, μετά από ένα δύσκολο τοκετό με επιπλοκές.

Γνωστή παρουσιάστρια γέννησε κρυφά καθώς υπήρξαν επιπλοκές στον τοκετό

Η 29χρονη, αποκάλυψε πριν λίγες μόνο ώρες ότι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της απέκτησαν ένα κοριτσάκι που χαίρει άκρας υγείας. Η μικρούλα γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και ο αρραβωνιαστικός της ανακοίνωσε πρώτος τα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και στη συνέχεια, ανακοίνωσε τα νέα και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες με τη μικρή της πριγκίπισσα.

maria fowler and kelvin batey

Το μήνυμα του Kelvin Batey, στο Twitter έγραφε: «Επιτέλους γύρισα σπίτι με τα κορίτσια μου μετά από έναν δύσκολο τοκετό. Είμαι περήφανος που είναι και οι δύο υγιείς τώρα πια και ευγνώμων που όλα κύλισαν ομαλά. Evie Paris Batey 25/9/2016», και έπειτα δημοσίευσε ακόμη ένα μήνυμα που έλεγε: «Το να γνωρίσω το άλλο μου μισό και να είμαι αρκετά τυχερός να ξεκινήσω μαζί της οικογένεια, είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Δεν συγκρίνεται με τίποτε. Είμαι χαρούμενος!».

maria fowler

Ενώ ο σύντροφος της Maria Fowler, αποκάλυψε τη γέννηση της κόρης τους και τις επιπλοκές που αντιμετώπισαν, η ίδια αρκέστηκε σε δύο φωτογραφίες. Η μία δείχνει εκείνη να κρατά τη μπεμπούλα και τον αρραβωνιαστικό της να περπατά δίπλα τους, τη στιγμή που αποχωρούν από το μαιευτήριο, σχολιάζοντας, «Η ζωή μου απλά απέκτησε νέον νόημα!» ενώ στη δεύτερη φωτογραφία φαίνονται τα μικροσκοπικά χεράκια της μικρής, γράφοντας δίπλα από τη φωτογραφία απλά «Ανιδιοτελής αγάπη!».

maria fowler 2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved