Άφησε στην άκρη τα προβλήματά της και επισκέφθηκε πρόσφυγες της Συρίας, στην Τουρκία

Η διάσημη ηθοποιός είναι στην Τουρκία αφήνοντας για λίγο πίσω τα προσωπικά της προβλήματα και τον πρόσφατο χωρισμό της, περνώντας ποιοτικό χρόνο με πρόσφυγες και προσφυγόπουλα από τη Συρία.

Άφησε στην άκρη τα προβλήματά της και επισκέφθηκε πρόσφυγες της Συρίας, στην Τουρκία
lindsay1
llindsay6

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και ανθρώπους που τη συνόδεψαν η 30χρονη ηθοποιός, ήταν καταβεβλημένη, συγκινημένη και σε πολλές περιπτώσεις δάκρυσε ακούγοντας τις διαφορετικές ιστορίες οικογενειών και ορφανών. «Περνάει το χρόνο με τα παιδιά, τα ακούει και δείχνει ενδιαφέρον για τις ιστορίες που της εξιστορεί το καθένα!».

lindsay2
lindsay8

Αν και η Lindsay Lohan, δεν έχει διευκρινίσει ακόμη το πόσο καιρό θα κάτσει στον καταυλισμό, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τις πιο τρυφερές στιγμές.

lindsay3

«Η Lindsay ήταν πάντα παθιασμένη με τα παιδιά και ιδίως με εκείνα που επηρεάστηκαν από τις περιστάσεις που έζησαν», πρόσθεσε άνθρωπος που τη συνόδευε, «Έδειξε αγάπη για τα παιδιά και λατρεύει πολύ αυτό που κάνει αυτές τις μέρες!».

lindsay4

Το ταξίδι της αν και ξάφνιασε πολλούς, φαίνεται να αποσπά την ηθοποιό από τον πρόσφατο χωρισμό της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Egor Tarabasov, τον οποίο φοβόταν ότι θα της ρίξει οξύ στο πρόσωπό!

lindsay5
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved