Τα 8 διασημότερα διαζύγια στην ιστορία

Και όμως. Μετά από 12 χρόνια σχέση και 2 χρόνια έγγαμου βίου το διασημότερο ζευγάρι του Hollywood, έδωσε τέλος στη σχέση του, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Τα 8 διασημότερα διαζύγια στην ιστορία

Όπως γράφουν όλα τα διεθνή και εγχώρια μέσα, η Angelina Jolie, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brand Pitt, διεκδικώντας την επιμέλεια των παιδιών και χωρίς να ζητά διατροφή. Ο λόγος; Μα φυσικά η απιστία. Όπως αναφέρεται, η Angelina, μετά από τα στοιχεία που της αποκάλυψε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που προσέλαβε, διαπίστωσε ότι ο Brad την απατούσε με την ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του, Marion Cotillard.

1jolie

Το γνωστό ζευγάρι όμως, δεν είναι το μόνο που χωρίζει και μάλιστα σκανδαλώδες. Στην ιστορία έχουν γραφτεί και άλλα διάσημα και πολύκροτα διαζύγια.

Katie Holmes και Tom Cruise

1tom


Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2012 και μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Ο Tom Cruise ήταν (και είναι) μυημένος στη σαϊεντολογία και ήθελε να στείλει την τότε εξάχρονη κόρη του εσώκλειστη σε σχολείο σαϊεντολογίας, μια ιδέα που τρόμαζε την Katie, η οποία επιθυμούσε να σώσει με κάθε τρόπο τη Suri... και τα κατάφερε. Όχι μόνο πήρε διαζύγιο, διεκδίκησε και κέρδισε την κηδεμονία καθώς και αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Jennifer Aniston και Brad Pitt

1brad


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και χώρισε το 2005. Ο λόγος; Μα φυσικά όπως είναι γνωστό, η Angelina Jolie. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Ο χωρισμός στοίχισε αρκετά στην Jennifer Aniston, με πολλούς να λένε τώρα πια πώς πήρε «το αίμα της πίσω», μετά την νέα απιστία του Brad προς την Angelina.

Jennifer Lopez και Marc Anthony

3mark


Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη λήξη του γάμου του, στις 15 Ιουλίου, 2011. Έπειτα από επτά χρόνια μαζί και δύο παιδιά, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κάποιοι τότε είχαν πει πώς ο λόγος ήταν ο ίδιος ο Marc καθώς ήταν ένας αυταρχικός σύζυγος που ήθελε να ελέγχει την τραγουδίστρια, κάτι που εκείνη δεν άντεχε, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν πει ότι αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα χρέη του Marc Anthony προς την εφορία. Φόρους δηλαδή που δεν είχε πληρώσει στην πολιτεία του Λονγκ Άιλαντ.

Ryan Reynolds και Scarlett Johansson

1ryan


Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και το 2010 ανακοίνωσε το χωρισμό του. Κανείς από τους δυο τους μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει τα ακριβή αίτια. Η διάσημη ηθοποιός, κάποια στιγμή το μόνο που είχε αναφέρει ήταν «Μπορώ να είμαι επικριτική με τον εαυτό μου αλλά και τους γύρω μου και δεν συμβιβάζομαι». Ο Ryan Ryenolds, λίγους μήνες μετά το χωρισμό του, γνώρισε τη Blake Lively, με την οποία είναι παντρεμένος μέχρι και σήμερα, έχουν μια κόρη και περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Madonna και Guy Ritchie

1guy


Η διάσημη σταρ, ήταν παντρεμένη από το 2000 μέχρι το 2008, όπου και πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, Guy Ritchie. Το ζευγάρι απέκτησε μαζί ένα βιολογικό παιδί (Rocco) και ένα υιοθετημένο (David). Αν και οι λόγοι του χωρισμού δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη ο Ritchie σε συνέντευξή του είχε πει, «Μπήκα μέσα σε μια σαπουνόπερα και έζησα μέσα σε αυτή για αρκετό καιρό. Πιθανότατα όμως να μπορώ να μιλήσω περισσότερο για αυτό σε 10 χρόνια από σήμερα!».

Αθηνά Ωνάση και Alvaro De Miranda

1athena


Η χρυσή κληρονόμος, έδωσε τέλος στο γάμο της με τον Alvaro, μπλοκάροντας τους κοινούς λογαριασμούς και διεκδικώντας ακόμη και το άλογο του πρώην συζύγου της. Tο προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού ορίζει ότι σε περίπτωση διαζυγίου, ο Alvaro θα ελάμβανε ένα 1 εκατ. δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου, με την τελευταία επιζώσα της οικογένειας Ωνάση να φαίνεται αποφασισμένη να δώσει μόνο τα 11 εκατ. δολάρια που δικαιούται ο 43χρονος και όχι τα 400 εκατ. που διεκδικεί. Η αιτία του διαζυγίου; Μα φυσικά ένα τρίτο πρόσωπο που ακούει στο όνομα Λουκρητία. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 και παντρεύτηκε το 2005. 11 χρόνια μετά, δίνει τέλος στη σχέση και το γάμο του!

Jennifer Garner και Ben Affleck

1ben


Μετά από 10 χρόνια γάμου, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του, καθώς όπως αποκαλύφθηκε ο γνωστός ηθοποιός απατούσε τη σύζυγό του με την νταντά των παιδιών. Ωστόσο, η Garner, σε συνέντευξή της δήλωσε πώς έμαθε για την νταντά αφού ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι. Μαζί απέκτησαν και τρία παιδιά, των οποίων την επιμέλεια, έχει η 44χρονη ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved