Η επώνυμη μαμά 5 παιδιών αποκαλύπτει ότι θέλει να γεννήσει ξανά και να υιοθετήσει!

Πριν μία εβδομάδα αποκάλυψε τα σχέδιά της να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της και εκτός των πέντε δικών της παιδιών, δήλωσε πως θέλει να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδάκι από το εξωτερικό.

Η επώνυμη μαμά 5 παιδιών αποκαλύπτει ότι θέλει να γεννήσει ξανά και να υιοθετήσει!

Η 38χρονη μαμά, πριν μία μέρα είπε και άλλα νέα... Δε θέλει μόνο να υιοθετήσει, θέλει να κάνει ακόμη ένα δικό της.

Εχει 11 δωμάτια να γεμίσει και δεν έχει σκοπό να σταματήσει. Πρέπει όμως να ξεπεράσει το μοναδικό εμπόδιο που αντιμετωπίζει, και δεν είναι άλλο από τον σύζυγό της, που δεν είναι και πολύ θερμός στην ιδέα της υιοθεσίας.

Η σταρ δήλωσε μέσα στη βδομάδα που πέρασε πως το νέο μέλος της οικογένειας, θέλει να είναι από άλλη χώρα.

Happy families: She is already mother to (l-r) sons Junior, 11, Harvey, 14, Jett, three, and daughters Bunny, two, and Princess, nine

Η Katie Price έχει τον 11χρονο Junior, τον 14 ετών Harvey, τον 3χρονο Jett, και δύο κοριτσάκια τη 2 ετών Bunny και την ΄9 ετών Princess.

Το πρώην μοντέλο μίλησε για τις αποφάσεις και τα σχέδιά της και είπε πως θα ήθελε ένα νεογέννητο για δύο λόγους: Πρώτα από όλα έχει παιδάκια μεγλαύτερα και επειδή αυτή η ηλικία έχει από μόνη της αρκετά προβληματα δεν θα ήθελε να αναστατώσει τα υπόλοιπα παιδιά της, και δεύτερον θέλει να αναθρέψει ένα μικρό παιδάκι. Να το θηλάσει, να το φροντίσει, να το προστατεύσει.

Ο εδώ και τρία χρόνια σύζυγός της πάντως, Kieran Hayler,δεν είναι απολύτως σύμφωνος ακόμη, ενώ αστειευόμενη είπε πως δεν του πέφτει και λόγος, γιατί δεν καταλαβαίνει. «Θέλω να γεμίσω και τις 11 κρεβατοκάμαρες και αυτό δεν το λέω για πλάκα» είπε στο πάνελ της εκπομπής που τη φιλοξενούσε.

Οταν πια μιλούσε απολύτως σοβαρά, είπε ότι σαφώς θα έπρεπε να συμφωνήσει και ο σύζυγός της για να προχωρήσουν.

Οσο για το πώς τα καταφέρνει, είπε ότι είναι μονίμως απασχολημένη και δνε προλαβαίνει να κάνει τίποτα. Γι αυτούς που την κρίνουν πως το κάνει για τη δημοσιότητα παντως, μίλησε με οξύ τόνο και είπε πως απορεί πώς μπορούν να την κατακρίνουν. Εχει ήδη πέντε παιδιά να μεγαλώσει και το γεγονός ότι θέλει ακόμη να προσφέρει δεν την καθιστά υπόλογο για κάτι αρνητικό.

Pretty in pink: Katie turned heads in her choice of outfit for the day; a skintight baby pink top, ripped skinny jeans and towering velvet platform shoes

Το πρώτο της παιδάκι, με τον ποδοσφαιριστή Dwight Yorke έχει αυτισμό και πάσχει από το σύνδρομο Prader–Willi, ενώ ο Junior και η Princess είναι παιδιά που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Peter Andre.

Taking it easy: Katie - who welcomed her first child in 2002 and her youngest child in 2014 - revealed she's always wanted to adopt and feels like now is the right time

Τα μωρά Jett και Bunny είναι καρποί του έρωτά της με τον Kieran, που βλέπετε παρακάτω:

No competition: Katie explained that she gives her husband of three years Kieran Hayler as much attention as her kids as she reasoned that neither partner nor kids should 'come first'
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved