Δείτε τι έχει στα χέρια της η Suri Cruise (εικόνα)

Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα διεθνή μέσα και είναι από τις ελάχιστες φορές που έχουν γραφτεί τόσο αρνητικά δημοσιεύματα για ένα παιδί.

Δείτε τι έχει στα χέρια της η Suri Cruise (εικόνα)

Η μικρή διέθετε πάντα προσωπική νταντά, έναν σωματοφύλακα και έναν σοφέρ για τη μεταφέρει όπου ήθελε, ενώ από πολύ νωρίς οι γονείς της, της έκαναν πανάκριβα δώρα και μάλλον ακατάλληλα για την ηλικία της. Προφανώς το να έχει η κόρη τους σε ηλικία μόλις 5 ετών παπούτσια αξίας 150.000 δολαρίων στη ντουλάπα της ή διαμαντένια σκουλαρίκια σε ηλικία 4 ετών, ήταν απόλυτα φυσιολογικό γι' αυτούς.

SURI KROYZ

Μετά το διαζύγιο των γονιών της όμως όλα άλλαξαν. Η Katie, ήθελε η κόρη της να μεγαλώσει όπως μεγάλωσε εκείνη. Ως ένα φυσιολογικό παιδί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φαίνεται πώς το έχει καταφέρει. Η Suri ντύνεται όπως τα άλλα παιδιά της ηλικίας της, έπαψε να φορά τακούνια, έμαθε να λερώνεται και να παίζει όπως τα άλλα κορίτσια στη δική της ηλικία.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η διάσημη ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Suri, απολαμβάνει τη ζωγραφική και τις χειροτεχνίες. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα λερωμένα με χρώμα και γκλίτερ χέρια της. Και ποιο κορίτσι άλλωστε δεν έχει λερωθεί με γκλίτερ. Η ίδια σχολιάζει, «Ποτέ να μη φοβάστε να λερώσετε τα χέρια σας!».

katie holms

Η ζωγραφική προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε ως γονείς στα παιδιά και αυτό φαίνεται πολύ καλά να το γνωρίζει η διάσημη ηθοποιός.

DFSDFSDFS

Συγκεκριμένα τα παιδιά μέσα από τη ζωγραφική:

  • μαθαίνουν για την αυτοπεποίθηση γιατί το ίδιο το παιδί αξιολογεί τη συμβολή του στο ικανοποιητικό αποτέλεσμα
  • καλλιεργούν την αισθητική είναι σε θέση να αντιληφθούν τι είναι πιο όμορφο και τι όχι
  • αποκτούν κριτική σκέψη μέσα από τον κόσμο της ζωγραφικής και για τον ευρύτερο κόσμο
  • κερδίζουν ωφέλιμο χρόνο μακριά από τοξικές ασχολίες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και των πολυμέσων
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved