Δέσποινα Καμπούρη: Ευτυχισμένη και πιο fit από ποτέ, στο πλάι του συζύγου και της κόρης της (εικόνες)

Η διευθύντρια του Mothersblog.gr, πιο ευτυχισμένη και πιο ανανεωμένη από ποτέ, χαίρεται τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στο πλάι του συζύγου της Βαγγέλη Ταρασιάδη και των κοριτσιών της Έλενας και Χριστίνας.

Δέσποινα Καμπούρη: Ευτυχισμένη και πιο fit από ποτέ, στο πλάι του συζύγου και της κόρης της (εικόνες)

Έχοντας ανακτήσει την σιλουέτα της και έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Δέσποινα Καμπούρη φορά τζιν κοντό σορτσάκι αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της και απολαμβάνοντας τα παιχνίδια στη θάλασσα με την μικρή της Ποκαχόντας.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες (25/8) αργά το βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ευτυχία φαίνεται ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Περνώντας στιγμές χαλάρωσης, στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει μόνη της, στη δεύτερη στην αγκαλιά του Βαγγέλη και στην τρίτη παίζει με τα κύματα μαζί με την Έλενα που πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 5.

#1

despoina12

#2

despoina34

#3

despoina32

Όπως έχει αναφέρει και η ίδια, η Χριστίνα ήρθε στον κόσμο, πρώτα γιατί το ζήτησε η Έλενα και έπειτα για εκείνη και τον Βαγγέλη. Όλοι τους, ζουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους. Ένα μωρό, πάντα φέρνει την ευτυχία και τη χαρά σε ένα σπίτι. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Δέσποινας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved