Kate Middleton: Ο πρίγκιπας George τα κάνει όλα άνω κάτω στην κουζίνα όταν μαγειρεύουν μαζί

Η Δούκισσα του Cambridge έχει νέο sous chef. Όπως αποκάλυψε η Kate, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Youthscape, στο Luton της Αγγλίας, την Τετάρτη 24 Αυγούστου, ο μικρός πρίγκιπας, κάνει τα πάντα άνω κάτω στην κουζίνα.

Kate Middleton: Ο πρίγκιπας George τα κάνει όλα άνω κάτω στην κουζίνα όταν μαγειρεύουν μαζί

Η 34χρονη, έκανε την αποκάλυψη μετά από ερωτήσεις σχετικά με το τι μαγειρεύουν οι έφηβοι στην κουζίνα των εγκαταστάσεων, η οποία ειδικεύεται στην κοινωνική, συναισθηματική και πνευματική ανάπτυξη των νεαρών ενηλίκων.

Duke and Duchess of Cambridge arriving at the Bute Mills to tour the buildings of Youthscape in Luton Bedfordshire1 640x457

«Λοιπόν, τι κάνετε; Αυτό μυρίζει υπέροχα!», είπε η Δούκισσα Kate, φορώντας ένα μπλε - άσπρο LK Bennett φόρεμα. «Τι βάζετε μέσα; Είναι απλά σοκολάτα; Σιρόπι; Ωραία, ωραία!».

Σύμφωνα με την Δούκισσα, η οποία επισκέφθηκε το κέντρο με το σύζυγό πρίγκιπα William , έχει προσπαθήσει να κάνει μαγειρέψει με τον 3 ετών γιο της.

378A395200000578 3755946 image a 21 1472034985139

«Όταν προσπαθώ να το κάνω αυτό με τον George στο σπίτι, η σοκολάτα και το σιρόπι πάνε παντού», δήλωσε η κομψή δούκισσα. «Τα κάνει όλα χάλια. Δημιουργείται χάος!».

Το ζευγάρι αργότερα επισκέφθηκε έναν ξενώνα για τους νέους ενήλικες στο Bedfordshire, όπου Δούκισσα Kate συνομίλησε με τις μαμάδες για τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών τους.

kate middleton 2

«Είπε ότι George λατρεύει τα σπαγγέτι και του αρέσει να λερώνεται!», είπε η Suzanne Dow στους δημοσιογράφους για τη συνομιλία που είχε με τη Δούκισσα. Η Dow, η οποία έχει ένα παιδί που πάσχει από μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια, πρόσθεσε ότι ήταν «φοβερό» που γνώρισε από κοντά την Kate Μiddleton, σημειώνοντας ότι ήταν συμπονετική ενώ συζητούσαν για το άρρωστο παιδί της.

kate middleton

Επίσης στο ξενώνα,ο William παρηγόρησε ένα 14χρονο αγόρι το οποίο είχε χάσει τη μητέρα του σε νεαρή ηλικία (όπως και ο πρίγκιπας William), λέγοντάς του πώς «Ο χρόνος το κάνει πιο εύκολο», αναφερόμενος στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, που πέθανε το 1997.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved