Αυτοί είναι οι δημοφιλείς προορισμοί των Ελλήνων για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λόγω οικονομικής αδυναμίας- και όχι μόνο- δεν θα μπορέσουν να πάνε φέτος διακοπές. Ωστόσο, προσβλέπουν σε μία μικρή απόδραση το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Αυτοί είναι οι δημοφιλείς προορισμοί των Ελλήνων για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Για ποιους, όμως, προορισμούς δείχνουν φέτος προτίμηση οι Έλληνες;

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η trivago. gr οι Έλληνες φαίνεται να προτιμούν να περάσουν το φετινό τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στους εξής προορισμούς:

Η περσινή πρωτιά της Χαλκιδικής ανήκει φέτος στα Χανιά, ενώ η Πάργα που πέρυσι ήταν στη δέκατη θέση, αυτή τη χρονιά σκαρφάλωσε στη δεύτερη. Αρκετά υψηλότερα συγκριτικά με την περσινή χρονιά φαίνεται να είναι και η Νάξος, η οποία ανέβηκε από τη 15η θέση στην τρίτη.

Σύβοτα και Σκιάθος καταλαμβάνουν την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, ενώ η Σκόπελος, η Ρόδος και το Ναύπλιο ακολουθούν.

Το Τολό έκανε την εμφάνισή του στην φετινή δεκάδα, από την οποία έλειπε πέρυσι, με το Ρέθυμνο να ακολουθεί στη δέκατη θέση.

Η Αμμουλιανή είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος, με την Καλαμάτα και το Πόρτο Χέλι να εμφανίζονται στις 12η και 13η θέση, ενώ η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη δεκαπεντάδα.

destinations

Αισθητή θα έλεγε κανείς ότι είναι η απουσία της Μυκόνου και της Σαντορίνης, τόσο από την περσινή, όσο και από την φετινή κατάταξη.

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και πρώτης Αυγούστου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 11 και 16 Αυγούστου 2016.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved