Ο Οσκαρικός ηθοποιός με τη σύζυγο και τη δύο μηνών κόρη του στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Έφτασε στη Βραζιλία την περασμένη Τρίτη για να είναι εκεί στην χθεσινή Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και σε κάθε του βόλτα με τη σύζυγό του και την κόρη τους συγκεντρώνουν χιλιάδες βλέμματα και φλας!

Ο Οσκαρικός ηθοποιός με τη σύζυγο και τη δύο μηνών κόρη του στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε κομψός με μπλε πόλο μπλουζάκι, μπεζ σόρτς και πράσινες εσπαντρίγιες, να συνοδεύει την εδώ και δύο χρόνια σύζυγό του και την δύο μηνών κοροούλα τους.

Λέγεται ότι είναι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν το ταξίδι τους με όλα τα έξοδα πληρωμένα, καθώς είναι πρέσβης των ρολογιών Omega που είναι και η επίσημη εταιρεία χρονομέτρησης για τους αγώνες. Το ίδιο συμβαίνει και για την Cindy Crawford αλλά και την Alessandra Ambrosio. Oι τρεις τους αναμένεται να εμφανιστούν σε μία πριβέ τελετή για μέλη, στην Ipanema Beach που χτιστηκε από την εταιρεία ειδικά για τους Ολυμπιακούς.

On work time: Eddie is a brand ambassador for Omega watches and the official timekeeper for the games

Το ζευγάρι καλωσόρισε την κορούλα του τον Ιούνιο, και της έδωσαν το όνομα Iris Mary Redmayne, ενώ τότε μία λιτή ανακοίνωση έλεγε πως ο Eddie Redmayne και η Hannah Bagshawe απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2014 και επιβεβαίωσαν τον ερχομό του παιδιού τους τον περασμένο Ιανουάριο.

Stylish: The Oscar-winning actor put on a handsome display in a blue and red patterned polo shirt, beige shorts and green espadrilles
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved