ΕΣΠΑ 2016-2017: Λήγει αύριο η προθεσμία για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς

Λήγει αύριο Παρασκευή 29/7/2016 η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα φιλοξενίας με voucher στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 - 2017 «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

ΕΣΠΑ 2016-2017: Λήγει αύριο η προθεσμία για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς

Η ΕΕΤΑΑ εξέδωσε και νέες διευκρινίσεις για τις αιτήσεις λόγω λαθών που έχουν ήδη ελεγχθεί και όπως τονίζει υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΕΤΑΑ θα πρέπει :

- Να δηλώνεται το ακριβές e-mail και το τηλέφωνο επικοινωνίας του/της αιτούντος/αιτούσας,
- Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά μόνον από γυναίκες. Κατ εξαίρεση από άντρες μόνον στις περιπτώσεις που βρίσκονται σε χηρεία ή έχουν την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους, είτε είναι δικαστικοί συμπαραστάτες σε περίπτωση ατόμων ΑΜΕΑ,
-Σε περίπτωση που διαπιστώσετε προβλήματα ή έχετε απορίες κατά την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής (29.7.2016).

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr).την φόρμα «Αίτηση Συμμετοχής», η οποία έχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Mothersblog ΕΔΩ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά έως τις 29 Ιουλίου στις 24.00. Οι ενστάσεις θα πρέπει να γίνουν στο διάστημα μεταξύ 18.8.2016 έως 22.8.2016.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved