Δέσποινα Καμπούρη: Η Έλενα έβγαλε βόλτα τη μικρή Χριστίνα

Η δεύτερη κόρη της Δέσποινας Καμπούρη έγινε ενός μηνός και είπαν να το ...γιορτάσουν.

Δέσποινα Καμπούρη: Η Έλενα έβγαλε βόλτα τη μικρή Χριστίνα

Με ποιο τρόπο; Μα με μια ωραία βόλτα παρέα με την Έλενα, η οποία έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της μεγάλης αδελφής.

babay

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διευθύντρια του Mothersblog, γεμάτη χαρά, συγκίνηση και ευτυχία έγραψε: #26thofjuly#1monthold #mygirls #Helena #Pocahontas#my_little_indian_girl #Christina #Lilo#my_little_hawaiian_girl

xristi

Η Ελενα, η μικρή Ποκαχόντας όπως την ονομάζει τρυφερά η μαμά της, όπως φαίνεται δεν είναι διατεθειμένη να μοιραστεί με κανέναν την αδελφή της Χριστίνα..

Εξ ου και έχει πάρει την ...κατάσταση στα χέρια της. Τι εννοούμε; Κρατάει η ίδια το καρότσι με την αδελφούλα της στη βόλτα που βγήκαν. Η μικρή Χριστίνα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!!!!

Για την αγάπη της Ελενας προς τη μικρή της αδελφή είχει γρά ψει η Δέσποινα Καμπούρη: "Ήμουν σίγουρη ότι η Έλενα θα γίνει μία αξιολάτρευτη μεγάλη αδερφή. Αυτό που δεν είχα υπολογίσει ήταν το πώς θα επαναπροσδιοριζόταν η σχέση μου μαζί της. Δε γύρισα μόνη μου στο σπίτι μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Γύρισα με ένα μωρό στην αγκαλιά, κατευθείαν από το μαιευτήριο. Ήταν όλα λίγο μουδιασμένα στην αρχή. Από την πρώτη μας συνάντηση στην αίθουσα ανάνηψης μετά τον τοκετό, τις επισκέψεις μας στο καφέ του μαιευτηρίου, μέχρι την αγκαλιά μας στο σπίτι μετά από τόσες μέρες απουσίας... Κάτι είχε αλλάξει. Όχι σε μέγεθος, όχι σε αγάπη και συναισθήματα. Μα σε προσέγγιση και συμπεριφορά. Η Έλενα έγινε κτητική με το μωρό. Νομίζει ότι της ανήκει και δεν επιτρέπει σε κανέναν να το αγγίξει. Με μένα άρχισε να αντιδρά. Δεν με ακούει όταν της ζητώ να κάνει κάτι, με αγνοεί πολλές φορές, μου αντιμιλάει και με κάνει να αισθάνομαι τύψεις για ένα μυστήριο λόγο που δεν μπορώ να προσδιορίσω."

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved