Η διάσημη μαμά θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της

Ο θηλασμός θεωρείται αναφαίρετο δικαίωμα κάθε νεογέννητου. Είναι επίσης η μοναδική πηγή χαράς και ευτυχίας για τη μητέρα και πηγή ηρεμίας για την οικογένεια.

Η διάσημη μαμά θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ) και τη UNICEF, όλα τα παιδιά του κόσμου πρέπει να θηλάσουν αποκλειστικά τους πρώτους 6-8 μήνες της ζωής τους και αυτό σίγουρα το ξέρει καλά η διάσημη σταρ που μοιράστηκε χθες (24/7) βράδυ μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που τη δείχνει να θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι μαζί της.

«Νιώθω ευγνώμων για αυτό το πολύτιμο δώρο», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

368EBC2600000578 0 image m 30 1469382287986

Το νεογέννητο θηλάζει από το μαστό της μητέρας του, ενώ η ηθοποιός γνωρίζει πάρα πολύ καλά πώς πρέπει να τοποθετήσει την κόρη της και ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τη θηλάσει μιας και έχει ήδη 2 παιδιά. Αν και ο θηλασμός είναι μια δύσκολη υπόθεση για πολλές μαμάδες η Liv Tyler φαίνεται να μην δυσκολεύεται καθόλου.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Lord Of The Rings» έχει ένα γιο τον 11χρονο Milo, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Royston Langdon και τον 16 μηνών Sailor από τον αρραβωνιαστικό της David Gardner.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved