Η γιαγιά της νέας ερωμένης του Leonardo Di Caprio τον προειδοποιεί να φερθεί καλά στην εγγονή της!

Οι φήμες που ήθελαν τον Leonardio DiCaprio να έχει σχέση με το μοντέλο Νina Agdal επιβεβαιώθηκαν! Τώρα ήρθαν και οι απειλές από τη... γιαγιά της!

Η γιαγιά της νέας ερωμένης του Leonardo Di Caprio τον προειδοποιεί να φερθεί καλά στην εγγονή της!

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε το ζευγάρι σε τρυφερό τετ α τετ σε παραλία του Μαλιμπού την περασμένη Πέμπτη. Ο ηθοποιός δεν άφηνε σε ησυχία το μοντέλο από την Ολλανδία τόσο στην αμμουδιά όσο και στη θάλασσα.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2014, όταν ο Οσκαρικός ηθοποιός έβγαινε με την Τόνι Γκαρν, επίσης μοντέλο.

Και μπορει τα μέσα να διψάνε για μια πληροφορία για τη νέα σχέση, αλλά αυτή δεν ήρθε ούτε από τον DiCaprio ούτε από την Αgdal. Ήρθε από... την γιαγιά της Agdal.

Η γιαγιά της 24χρονης δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail τα εξής: «Δεν τον έχουμε γνωρίσει αλλά ελπίζουμε να της φερθεί καλά. Αλλιώς θα έχει να κάνει μαζί μου» είπε η γιαγιά - Lona.

«Μπορώ να σας πω ότι γνωρίστηκαν πριν 6 χρόνια και τώρα προφανώς η σχέση τους εξελίχθηκε» πρόσθεσε η τολμηρή γιαγιά.

Φωτογραφία: Daily Mail/AKM-GSI

Επισης, η γιαγιά είπε ότι η εγγονή της είναι σπάνια σπίτι γιατί δουλεύει πολύ, αλλά παίρνει μαιλ της και ειναι ευτυχισμένη για την πορεία της 24χρονης.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, το νέο ζευγάρι πάντως «έδεσε» στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο.

Οι πρωτες φωτογραφίες που δείχνουν τους δυο τους να φιλιούνται στο Μαλιμπού κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες και γέμισαν όπως αναμενόταν τα Lifestyle websites και περιοδικά...

Για να δούμε αυτή η σχέση του Leo πώς θα εξελιχθεί, καθώς είναι γνωστό πως μια προτίμηση στα νεαρά μοντέλα την έχει εδώ και χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved