Αρραβωνιάστηκε η διάσημη σταρ και το αποκάλυψε με αυτή τη φωτογραφία!

Είναι επίσημο! Το 33χρονο supermodel και ο 26χρονος σύντροφός της αρραβωνιάστηκαν και ανακοίνωσε το νέο η ίδια η σταρ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Αρραβωνιάστηκε η διάσημη σταρ και το αποκάλυψε με αυτή τη φωτογραφία!

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, 20 Ιουλίου, δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου δείχνει στο χέρι να φορά ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, χρησιμοποιώντας φίλτρα και ένα Bitmoji cartoon γράφοντας «Marry Me!». Η ίδια έγραφε κάτω από τη φωτογραφία, «Και φυσικά είπα "Ναι"».

miranda

Η Miranda Kerr και ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της Evan Spiegel, πρωτοεμφανίστηκαν μαζί τον Ιούνιο του 2015 και από τον Μάιο του 2016 ζουν μαζί στην 12 εκατομμυρίων έπαυλη στο L.A..

Την περασμένη εβδομάδα όπως αποκάλυψε πηγή στο αμερικανικό περιοδικό, Us Weekly, ο Spiegel είχε πάρει την απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην Kerr. «O Evan είχε αρχίσει να ψάχνει για δαχτυλίδι!». Επίσης όπως αποκάλυψε το ζευγάρι θα έχει έναν γάμο υπερπαραγωγή, σύμφωνα με το γούστο του νεαρού επιχειρηματία κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret.

miranda2

Η Kerr το 2010 είχε παντρευτεί τον γνωστό ηθοποιό Orlando Bloom και χώρισαν το 2013 έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 5χρονο, Flynn. «Ο Evan έχει γνωρίσει τον Flynn και φαίνεται πως τα πηγαίνουν καλά. Ακόμη και ο Orlando ότι είναι εκπληκτικός. Είμαστε απλά μια μοντέρνα οικογένεια!», είπε η ίδια πρόσφατα σε συνέντευξή της.

miranda3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved