Γνωστή ηθοποιός θηλάζει ακόμη τον 2 ετών γιο της και δεν σκοπεύει να σταματήσει!

Η γνωστή πρωταγωνίστρια δεν σχεδιάζει να σταματήσει το θηλασμό του 2 ετών γιου της και σθεναρά υποστηρίζει τα πλεονεκτήματα του θηλασμού χωρίς να τη νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια.

Γνωστή ηθοποιός θηλάζει ακόμη τον 2 ετών γιο της και δεν σκοπεύει να σταματήσει!

«Είναι περίεργο για εμένα να σκέφτομαι ότι τώρα πια θα μου κρεμάσουν την ταμπέλα του "παρατεταμένου θηλασμού". Εμένα μου φαίνεται ακόμη μωρό το παιδί μου. Για εμένα εξαρτάται από πολλά πράγματα η διακοπή του θηλασμού», είπε η 30χρονη ηθοποιός πριν μερικές ημέρες στο προσωπικό της blog Your Zen Mama» και συνέχισε, «Με το να πίνει γάλα από το στήθος μου, είναι σίγουρα η αγαπημένη του δραστηριότητα και σας διαβεβαιώνω ότι θα είναι για πολύ ακόμη!».

teresa palmer zoom 49042016 5d21 4789 9815 bfc2a841a525

Η Αυστραλέζα ηθοποιός Teresa Palmer και ο σκηνοθέτης σύζυγός της, Mark Webber, υποδέχτηκαν τον γιο τους, τον Φεβρουάριο του 2014.

Στη μακροσκελή ανάρτησή της, η Palmer πρόσθεσε ότι ο γιος της Bodhi τρώει τα πάντα από στερεες τροφές. «Ο θηλασμός το μόνο που του προσφέρει είναι άνεση, ξεκούραση, χαλάρωση και την αίσθηση της σύνδεσης και της επαφής μαζί μου!», εξήγησε και συνέχισε, «Προσωπικά μου θα αφήσω τον Bodhi να επιλέξει το πόσο θέλει να θηλάσει!».

Δεν βλέπουν όμως, όλοι την ομορφιά του δεσμού που έχουν.

Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συμβουλεύει οι μητέρες να θηλάζουν τα παιδιά τους, τουλάχιστον τους πρώτους 6 μήνες της ζωής τους.

teresa palmer

Η Palmer συμβουλεύτηκε την Dr. Katherine A. Dettwyler, ανθρωπολόγο και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Delaware, η οποία πιστεύει ότι όσο περισσότερο θηλάζει ένα παιδί μεγαλώνει το επίπεδο του IQ βοηθώντας το να έχει καλύτερους βαθμούς στο σχολείο.

«Μετά από έρευνα χρόνων η Dettwyler κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο χρόνος που πρέπει να θηλάζει μια γυναίκα τα παιδιά της είναι οι ηλικίες 2,5-7 ετών, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας την ανάπτυξη του παιδιού, τα κιλά του, την στοματική του υγιεινή και άλλους παράγοντες που ενδέχεται να διακόψουν το θηλασμό! Αν θηλάζετε και εσείς τα παιδιά σας όπως και εγώ, απλά ακούστε τη μητρική φωνή μέσα σας!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved