Bobby Brown: Πριν ακριβώς ένα χρόνο πέθανε η Bobbi Kristina - Χθες έγινε ξανά μπαμπάς

Ο Bobby Brown ανακοίνωσε ότι έγινε ξανά πατέρας, μόλις τρεις μέρες πριν την θλιβερή επέτειο θανάτου της κόρης του.

Bobby Brown: Πριν ακριβώς ένα χρόνο πέθανε η Bobbi Kristina - Χθες έγινε ξανά μπαμπάς

Η σύζυγός του Alicia Etheredge γέννησε το τρίτο τους παιδί. Η άφιξη της μικρής στον κόσμο, αποκαλύφθηκε από δική του ανάρτηση στο Instagram, σε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστός και γράφει «Μόλις απέκτησα ένα κοριτσάκι».

Proud papa! Bobby excitedly shared the news of his sevent child's arrival in an Instagram post on Thursday

Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει γίνει γνωστή, για το όνομα της μικρής ή την ώρα που γεννήθηκε, εκτός από αυτή τη φράση.

Ο Bobby και η Alicia έχουν ακόμη την ενός έτους Bodhi Jameson Rein και τον γιο τους Cassius, που ειναι επτά ετών. Η μαμά είχε πριν πέντε μέρες προιδεάσει τους followers, όταν δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε πως το καλύτερο νούμερο είναι το 3, ενώ πρόσθεσε το hashtag #almostover.

alicia

Αυτό το μωρό ειναι το έβδομο παιδί του Brown, o οποίος έχει ακόμη τους Landon, 27, La'Princia, 26 και Bobby Jr., 23 ετών.

Το μοναδικό του παιδί με την Whitney Houston, ήταν η Bobbi Kristina, που έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιούλιου του 2015. Τρεις μέρες πριν κλείσει ο χρόνος του θανάτου της, ήρθε στον κόσμο το τρίτο του παιδί από τη σύζυγό του.

Ex-wife: Bobby was previously married to late singer Whitney Houston, until she filed for divorce in 2007
Tragic: Their only child Bobbi Kristina - seen with her mother in February 2012, just two days before she died - tragically passed away in July 2015 after she was found unconscious in a bathtub in her Georgia home
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved