Φορώντας ίδιο μαγιό με την κόρη της ποζάρει στην πλαζ της Βούλας, δυο μήνες πριν γεννήσει!

Τον Μάρτιο ανακοίνωσε ότι θα γίνει για τρίτη φορά μαμά και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αυτή και ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σύζυγός της περιμένουν πώς και πώς να υποδεχτούν στην οικογένειά τους το νέο μέλος της οικογένειας.

Φορώντας ίδιο μαγιό με την κόρη της ποζάρει στην πλαζ της Βούλας, δυο μήνες πριν γεννήσει!

«Η πριγκίπισσά μου και εγώ», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την ίδια και την κόρη της να φορούν στην ίδια απόχρωση μαγιό, με τη μαμά να φορά μπικίνι και τη μικρούλα να φορά ολόσωμο και να φιλά τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της μαμάς της.

image1 2 700x467

Η Josie όπως είναι το εν συντομογραφία όνομα της συζύγου του Marcus Berg, Josefine Ringblom Berg στο Instagram, δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης της ενώ καθημερινά ανανεώνει το προσωπικό της blog, γράφοντας για όλα αυτά που συμβαίνουν στο σώμα της, για τις αλλαγές στην ψυχολογία της αλλά την καθημερινότητα με τον σύζυγο και τα δυο παιδιά της.

IMG 2817 700x467

Όπως η ίδια έγραψε στο blog της, ξύπνησε πολύ πρωί, καθώς δεν μπορεί λόγω της εγκυμοσύνης να κάτσει στον ήλιο, αγόρασε με τα παιδιά της δίχτυα, μιας και την Κυριακή τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά και πήγαν στα βράχια να ψαρέψουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved