Δέσποινα Καμπούρη: Βόλτα με τη μικρή Χριστίνα (και τη Billy)!

Η Δέσποινα Καμπούρη, εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνει ξανά τη μητρότητα από την αρχή, για δεύτερη φορά, με την μικρή της κόρη, Χριστίνα.

Δέσποινα Καμπούρη: Βόλτα με τη μικρή Χριστίνα (και τη Billy)!

Η Διευθύντρια του Mothersblog.gr, έφερε στον κόσμο τη μικρή της Χριστίνα στις 26 Ιουνίου, και ήδη έχει αρχίσει μαζί της... τις βόλτες.

Πριν λίγη ώρα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας, για την ακρίβεια τα πατουσάκια της, πάνω στο καρότσι, με τη μουσούδα της σκυλίτσας της, Billy, να είναι ακριβώς μπροστά από τη μικρή.

Συνόδευσε τη γλυκιά φωτογραφία στην οποία το κάνε κόρσο της γαργαλάει τις πατούσες της Χριστίνας, με έναν φανταστικό διάλογο μεταξύ τους: Συγκεκριμένα έγραψε: "Σταμάτα επιτέλους να μου γαργαλάς τις πατούσες!". "Τώρα είσαι υπό την προστασία μου νιάνιαρο!" #canecorso #Billy #mybabygirl #Christina #dogsandbabies #babiesanddogs #love #dogkisses #bodyguard #newentry #inthehouse #newmember #inthefamily #smellcontrol #kindofcommunication.

*Γελάσαμε με τη λεπτομερή χρήση των emoticons πριν και μετά τις σκέψεις της Χριστινούλας και της Billy! Παρατηρήστε το κι εσείς παρακάτω, στη φωτογραφία που ανάρτησε η Δέσποινα Καμπούρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεντρώνει likes με πολύ γρήγορους ρυθμούς!

christina2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved