Νέο μακελειό στη Γαλλία. Γυναίκες με καρότσια τρέχουν να σωθούν (βίντεο)

Ανήμερα της Εθνικής Εορτής της Γαλλίας, νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια σκόρπισε τον τρόμο και το φόβο σε όλους τους παρευρισκομένους στην Promenade Des Anglais. Βίντεο που δημοσίευσε χρήστης του Twitter δείχνει γυναικόπαιδα να τρέχουν να σωθούν.

Νέο μακελειό στη Γαλλία. Γυναίκες με καρότσια τρέχουν να σωθούν (βίντεο)

Όλα τα μέσα, σήμερα (15/7) μιλούν για αυτό το συμβάν που για ακόμη μια φορά κατάφερε να τρομοκρατήσει όλους όσους το έζησαν αλλά και όλους εμάς που τους τελευταίους μήνες το μόνο που ακούμε είναι τρομοκρατικά χτυπήματα ανά τον κόσμο.

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Αν και εδώ στο Mothersblog, θα θέλαμε να μεταφέρουμε μόνο θετικές ειδήσεις, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και όπου δείχνει μητέρες με τα καρότσια τους να τρέχουν μακριά από το σημείο για να γλιτώσουν τη ζωή των παιδιών τους και τη δική τους.

Εκτός από τα καρότσια όμως, στο βίντεο μπορείτε να δείτε πολλούς γονείς να κρατούν από το χέρι τα μεγαλύτερα παιδιά τους και να τρέχουν μαζί .

Αργά το βράδυ ένα φορτηγό εμβόλισε πλήθος ανθρώπων που είχε συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Promenade Des Anglais της Νίκαιας στη νοτιοανατολική Γαλλία, μια περιοχή εξαιρετικά δημοφιλή στους τουρίστες αλλά και στους ντόπιους, για να παρακολουθήσει τη ρίψη πυροτεχνημάτων το βράδυ της Εθνικής Εορτής της 14ης Ιουλίου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δεκάδων πολιτών, σύμφωνα με τη Δημαρχία της πόλης και αυτόπτες μάρτυρες.

Όπως μετέδωσε η Le Figaro, 84 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους (ανάμεσά τους και παιδιά), ενώ τουλάχιστον 150 έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων 18 νοσηλεύονται σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».

Δείτε το βίντεο παρακάτω που μας συγκλόνισε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved