«Θα κάνω να σπάσουν τα νερά μου για να δροσιστώ» είπε η διάσημη μέλλουσα μαμά που δεν αντέχει τη ζέστη!

«Θα κάνω τα νερά μου να σπάσουν, μήπως και δροσιστώ» είπε η ηθοποιός, στη δημόσια τηλεόραση σε μια προσπάθεια να τονίσει με χιούμορ, πόσο πολύ δεν αντέχει τη ζέστη...

«Θα κάνω να σπάσουν τα νερά μου για να δροσιστώ» είπε η διάσημη μέλλουσα μαμά που δεν αντέχει τη ζέστη!

Η δημοφιλής ηθοποιός με το άψογο στυλ, παραδέχθηκε πως δεν αντέχει τη ζέστη, σε αυτή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, καλεσμένη σε νυχτερινή εκπομπή, είπε «Θα έπρεπε να απαγορευτούν οι καλοκαιρινές εγκυμοσύνες στη Νέα Υόρκη. Θα κάνω να σπάσουν τα νερά μου για να δροσιστώ!»

Oops: While she mentioned that she's proud her daughter James, 19 months, is talking - she says she accidentally swaps 'sh*t' for 'sit' and 'c*cks' for 'socks'

Η Blake Lively, καλεσμένη στην εκπομπή The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, την Παρασκευή το βράδυ, μίλησε και για την κόρη που ήδη έχει με τον Ryan Reynolds, την 19 μηνών James. Είπε μάλιστα ότι η μικρή μιλάει ήδη καθαρά, ενώ κάποιες φορές ακούνε και από το στόμα της μερικές βρισιές, αφου μπερδεύει ακόμη κάποιες λεξούλες όπως το 'sh*t' με το 'sit' .

One to watch: She concluded by joking that she's 'raising a mini-Amy Schumer'

Η δεύτερη εγκυμοσύνη της ηθοποιού ανακοινώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, και το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη του 2012 δε θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Δείτε το βίντεο εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved