Η διάσημη μαμά γέννησε πριν μερικές ώρες και μάθαμε επιτέλους το φύλο του μωρού και το όνομα

Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι εκπλήσοντας στην κυριολεξία συγγενείς και φίλους. 

Η διάσημη μαμά γέννησε πριν μερικές ώρες και μάθαμε επιτέλους το φύλο του μωρού και το όνομα

Η 39χρονη ηθοποιός πριν μερικές ώρες δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της γράφοντας: «Γεια σας!!!! Το πανέμορφο κοριτσάκι μας είναι εδώ!!!!» και συνέχισε...

tyler

«Η Lula Rose Gardner βρίσκεται κοντά μας. Είμαστε τοόοοσο ευτυχισμένοι που η καρδιά μας κοντεύει να εκραγεί από αγάπη!».

Η Liv Tyler και ο επι χρόνια αρραβωνιαστικός της David Gardner έχουν μαζί ακόμη έναν γιο, τον Sailor, 16 μηνών. Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε με τους φίλους του και ο ευτυχής μπαμπάς γράφοντας, «Το υπέροχο κοριτσάκι μας είναι μαζί μας! Η Lula Rose Gardner, είναι όμορφη, υγιής και δόξα το Θεό μοιάζει στην υπέροχη μαμά της. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος ως μπαμπάς κοριτσιού. Τώρα η πραγματική δουλειά αρχίζει εκπαιδεύοντας τους μεγαλύτερους να γίνουν nintja και άσσοι στις πολεμικές τέχνες για να την προσέχουν!».

liv tyler david gardner 866a1936 49c7 4c7c 851c ed0ae9a77ec3

Ο Gardner έχει ακόμη έναν γιο, τον 8χρονο Gray, από προηγούμενο γάμο, ενώ η Tyler με τον πρώην σύζυγό της Royston Langdon έχει ένα γιο, τον 11χρονο Milo.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved