Στα όρια της ανορεξίας η 17χρονη κόρη του Johnny Depp (photos)

Αποστεωμένη εμφανίστηκε η Lily Rose Depp, η κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, με την οποία ήταν ζευγάρι για 14 ολόκληρα χρόνια, από το 1998 έως το 2012. Μαζί έχουν και έναν γιο, τον 14χρονο Jack.

Στα όρια της ανορεξίας η 17χρονη κόρη του Johnny Depp (photos)

Στα όρια της ανορεξίας φαίνεται να βρίσκεται η 17χρονη κόρη του δημοφιλούς ηθοποιού, μετά το πικρό διαζύγιο του από την Amber Heard.

Coffee run: Lily-Rose Depp kept it casual on Thursday during a coffee run in West Hollywood, California

H αλλοτε πανέμορφη Lily Rose, εξέπληξε τους πάντες με την εμφάνισή της, με τα tabloids να γράφουν πως το πικρό διαζύγιο του μπαμπά της δεν άφησε κανέναν ανεπηρέαστο. Ακόμη και την κόρη του 53χρονου σταρ, καρπός του έρωτά του από την 14χρονη σχέση του με την Vanessa Paradis.

Famous family: The daughter of Johnny Depp looked sporty in a camisole and sweatpants

Οι παπαράτσι συνέλαβαν την 17χρονη στους δρόμους του Χόλιγουντ, με ένα γκρι φανελάκι και μία μπλε φαρδιά αθλητική φόρμα και απόρησαν με την υγεία της, αφού η εμφάνισή της δεν παρέπεμπε στην όψη που είχε το μοντέλο και ηθοποιός μέχρι πρόσφατα.

Να θυμίσουμε ότι όταν άρχισαν να γίνονται γνωστές οι καταγγελίες της Heard για κακοποίηση, η Lily Rose είχε σπεύσει να υπερασπιστεί τον μπαμπά της δημοσίως, στο Instagram, με μία φωτογραφία από την βρεφική της ηλικία, και με το σχόλιο:

300516084837_7762.jpg


«Ο μπαμπάς μου είναι το πιο γλυκό και αξιαγάπητο πρόσωπο που γνωρίζω. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένας υπέροχος πατέρας για μένα και τον μικρό μου αδερφό. Εγώ και όλοι όσοι τον γνωρίζουμε, μπορούμε να πούμε το ίδιο!»

To ίδιο έκανε και η πρώην σύζυγός του, Vanessa Paradis, σε μία επιστολή που έγραφε μεταξύ άλλων, ότι όσα ακούει για τον Johnny Depp «δεν έχουν καμία σχέση με τον ευαίσθητο άνθρωπο, στο πλάι του οποίου πέρασε 14 πανέμορφα χρόνια...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved