Μετά τα νέα της εγκυμοσύνης, η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μαζί με την κόρη της!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε περίπου 6 μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της, το πρώτο βιολογικό παιδί της, που όπως ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από το προσωπικό της blog και εδώ στο Mothersblog, σας ενημερώσαμε, θα είναι αγόρι.

Μετά τα νέα της εγκυμοσύνης, η πρώτη φωτογραφία με μαγιό μαζί με την κόρη της!

Χθες, (4/7) και με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό παρέα με την κόρη της, στην ίδια πόζα, σχολιάζοντας: «Ελπίζω όλοι να γιορτάζεται να να περνάτε καλά την 4η Ιουλίου, όπως εγώ και η Naleigh!».

kathrin heigl

Έχοντας το πόδι σταυρωμένο, η πρωταγωνίστρια του Greys Anatomy, καταφέρνει να «κρύψει» με χάρη την κοιλίτσα της. «Ήταν ξαφνικό και ανατριχιαστικά όμορφο!», είχε σχολιάσει η 37χρονη σταρ πριν μερικές εβδομάδες προσωπικό της blog μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της. «Όλη η διαδικασία της εγκυμοσύνης είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα αλλά το ότι θα έχω ένα μωρό όχι!».

Η Katherine Heigl, ο σύζυγός της και τα παιδιά της, είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα της εγκυμοσύνης. Οι δυο υιοθετημένες κόρες τους, Naleigh Moon, 7 ετών και Adalaide Marie Hope, 4 ετών, πετάνε στα σύννεφα που θα γίνουν μεγάλες αδερφές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved