Χύτρα προκάλεσε σε μια μαμά εγκαύματα β' βαθμού! Τώρα προειδοποιεί τις άλλες μαμάδες

Μία μαμά προειδοποιεί όλες τις άλλες γυναίκες και μαμάδες, να προσέχουν όταν χρησιμοποιούν τη χύτρα ταχύτητος, μετά από αυτό που συνέβη σε εκείνη.

Χύτρα προκάλεσε σε μια μαμά εγκαύματα β' βαθμού! Τώρα προειδοποιεί τις άλλες μαμάδες

Δύο λεπτά αφότου η Cassie Hodges είχε βάλει το μωρό της στο καρεκλάκι για να το ταΐσει, η χύτρα που μαγείρευε τη σούπα του παιδιού εξερράγη προκαλώντας της καταστροφικά εγκαύματα στα χέρια, το στήθος και το στομάχι της.

Η μαμά τριών παιδιών, μεταφέρθηκε άμεσα στη μονάδα εγκαυμάτων του τοπικού νοσοκομείου στο Concord. Για δύο ολόκληρες ημέρες δεν ήταν σε θέση να δει τα παιδιά της εξαιτίας του πόνου και της ζημιάς της οποίας είχε πάθει στο σώμα της.

cassie burn4 20160627203700.jpg q75dx720y u0r1g0c

Ο σύζυγός της Mark, τη βοηθούσε κάθε μέρα. Την τάιζε και τη σήκωνε να περπατήσει όσο δύσκολο και αν ήταν, καθώς το 12% του κορμιού της ήταν καμένο.

«Ο Mark έπρεπε να με ταΐζει σαν ένα μωρό, να με κρατάει καθώς έκλαιγα από τον πόνο και να κάνει ο,τιδήποτε χρειαζόμουν!», είπε και συνέχισε, «Θα είμαι εντάξει, αλλά θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου. Δύο λεπτά πιο πριν κρατούσα στην αγκαλιά μου τον γιο μου. Το μικρό μου μωρό θα μπορούσε να έχει καεί. Να έχει τραυματιστεί. Νιώθω τυχερή και θέλω να βεβαιωθώ πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σε κανέναν άλλο!».

Η πίεση της χύτρας, κατάφερε να την «ξεκλειδώσει» ώστε να προκληθεί έκρηξη. Την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ο Mark αποφάσισε να φτιάξει μια σούπα. Επειδή όμως η οικογένεια ήταν αρκετά πεινασμένη, αντί να τη φτιάξει σε μια κατσαρόλα, αποφάσισε να μαγειρέψει στην χύτρα ώστε να γίνει πιο γρήγορα.

cassie burns 20160627204257.jpg q75dx720y u0r1g0c

Μετά από 25 λεπτά η Cassie μπήκε στην κουζίνα κρατώντας στην αγκαλιά της τον 13 μηνών γιο της Zac. Φώναξε τον άνδρα της, να κατέβει να φάνε γιατί η σούπα ήταν έτοιμη, έβαλε τον γιο της στο καρεκλάκι και είπε στις 2 κόρες της, Olivia, 5 ετών, και Ruby, 2 ετών, να κάτσουν στο τραπέζι.

«Πλησίασα στην κουζίνα και ο Mark μόλις είχε γυρίσει τη βαλβίδα για να φύγει ο ατμός. Και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή όλα συνέβαιναν κανονικά, άκουσα ένα "κλικ", κατάλαβα αμέσως ότι το καπάκι ξεκλείδωσε και τα επόμενα δεύτερα ένιωσα κάτι να με χτυπάει!».

Σύμφωνα με τις αρχές, η χύτρα δεν είχε ελευθερώσει όλο τον ατμό όταν «ξεκλειδώθηκε» και αυτό προκάλεσε την έκρηξή της. Εγκαύματα εκτός από τη γυναίκα όμως, έπαθε και ο σύζυγός της. Αλλά λιγότερα από τα δικά της.

cassie burn picture 20160627203659.jpg q75dx720y u0r1g0c

«Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει τους κινδύνους. Εμείς δεν κάναμε κανένα λάθος στη χρήση της. Η χύτρα απλά ξεκλείδωσε μόνη της και αναπάντεχα. Οι χύτρες πρέπει να μένουν κλειδωμένες μέχρι να αποσυμπιεστεί όλος ο ατμός και να μην ανοίγουν μέχρι να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία!»

Τώρα και μετά το ατύχημά της, με τη βοήθεια του δικηγόρου της έχει κινηθεί νομικά ενάντια στην κατασκευαστική εταιρία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved