Οι ηρωίδες της Disney έγιναν μαμάδες!

Μία νέα σειρά σκίτσων με πρωταγωνίστριες τις Πριγκίπισσες της Disney εστιάζουν σε ένα νέο θέμα: Τη μητρότητα.

Οι ηρωίδες της Disney έγιναν μαμάδες!

Η καλλιτέχνις Kristen Reeves σχεδίασε την Ariel, τη Belle, την Jasmine και την Rapunzel ως νέες μαμάδες που κρατάνε τα μωρά τους. Η Reeves που έχει έναν 18 μηνών γιο, εμπνεύστηκε από την ίδια της τη ζωή.

«Ημουν έγκυος στον γιο μου όταν έκανα αυτά τα σχέδια, η μητρότητα ήταν κάτι που σκεφτόμουν όλη τη μέρα εκείνον τον καιρό» δήλωσε η ίδια. «Μου αρέσει πολυ να ζωγραφίζω χαρακτήρες, με τρόπο που δεν τον περιμένεις» είπε στην The Huffington Post, προσθέτοντας πως ξεκίνησε με τις δικές της αγαπημένες, την Ariel και την Rapunzel και μετά έφτιαξε άλλες δύο για να συμπληρώσει μία τετράδα.

Εν τω μεταξύ έχει δεχτεί δεκάδες αιτήματα να φτιάξει και άλλες, οπότε υποσχέθηκε πως σύντομα θα έχουμε ακόμη 4 ηρωίδες σε ρόλο μαμάς. Μαντέψτε... Έρχονται Elsa Anna, Pocahontas, Mulan ή Tiana».

Η Reeves θεωρεί πως ο θεατής διασκεδάζει βλέποντας τις γνωστές ηρωίδες να κάνουν κάτι διαφορετικό και απρόβλεπτο. Η δημιουργία τους, τέλος, είναι μια πολύ χαρούμενη διαδικασία για την ίδια, είπε η Reeves, τονίζοντας πως ελπιζει ο κόσμος να περνάει το ίδιο καλά βλέποντας το αποτέλεσμα της Τέχνης της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved