Οι φωτογραφίες του Παπακαλιάτη με τον ανιψιό του, που «έριξαν» το Instagram

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι τρελαμένος με τον ανιψιό του και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία!

Οι φωτογραφίες του Παπακαλιάτη με τον ανιψιό του, που «έριξαν» το Instagram

Όποτε συναντιούνται οι δυο τους, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης-παραγωγός δεν χάνει την ευκαιρία και αναρτά τρυφερά φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον πιτσιρικά. Και φυσικά πάντα τα likes και τα γλυκά σχόλια πέφτουν βροχή!

Τις τελευταίες μέρες ο ίδιος και το καστ της ταινίας του «Ένας άλλος κόσμος», παρευρέθησαν στο φεστιβάλ κινηματόγραφου στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του και βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των LAGFF 2016 καθώς η ταινία του, ήταν μέσα στις καλύτερες ελληνικές ταινίες της χρονιάς στο Los Angeles Greek Film Festival.

Μπορεί η αγάπη του γνωστού ηθοποιού να είναι ο κινηματογράφος, ωστόσο ο ίδιος έχει ακόμη μία που της έχει μεγαλύτερη αδυναμία. Ο ανιψιός του. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, προσπαθεί να βρίσκει και να αφιερώνει χρόνο στον πολυαγαπημένο του ανιψιό, όπως έκανε και χθες το βράδυ. Λάτρης των social media δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον ανιψιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

78978787878



Μία με τους δυο τους, να ακουμπάνε στο πλάι καθιστοί τους ώμoυς τους, από πίσω, και μια τα πατουσάκια του μικρού. Και οι δύο συγκέντρωσαν χιλιάδες likes αμέσως, ενώ το λιτό σχόλιο που συνόδευσε την ανάρτηση ήταν «#nephew #uncle #meet #again».

68767867867867867867867
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved