Βίκυ Καγιά: «Η κόρη μου έχει αρχίσει να με λέει μαμά!» (βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη ζωή της, ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της Μπιάνκα.

Βίκυ Καγιά: «Η κόρη μου έχει αρχίσει να με λέει μαμά!» (βίντεο)

«Τώρα με τη μικρή έχουν αλλάξει όλα», είπε η Βίκυ στην Ελένη και συνέχισε, «Τώρα, βγάζουμε δοντάκια και δεν κοιμάται καθόλου. Ενώ είναι ένα ήρεμο και κοινωνικό παιδί το βράδυ κάθε μια ώρα πετιέται! Ένα χρόνο τώρα, δεν έχω κοιμηθεί. Πίνω πολλούς καφέδες όλο αυτό το καιρό!», είπε το γνωστό μοντέλο ολοκληρώνοντας λέγοντας πως ακόμη και οι συνεργάτες της αναρωτιούνται, όταν τη βλέπουν να πίνει καφέ.

RTETER

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι η μαμά της, τη βοηθάει πάρα πολύ με τη μικρή Μπιάνκα, ενώ «δεν της το΄χε» όπως χαρακτηριστικά είπε. «Όταν η μαμά μου μπαίνει στο σπίτι, η Μπιάνκα τρέχει με τα χέρια ανοιχτά!». Όσον αφορά, την πρώτη φορά που τη φώναξε «Μαμά», η Βίκυ ανέφερε ότι ένιωσε πολύ όμορφα. «Πριν μερικές μέρες με φώναξε συνειδητά μαμά!»

KAGIADD

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πότε σκοπεύουν να βαφτίσουν τη μικρούλα, και η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως σκέφτονται να τη βαφτίσουν τον Νοέμβριου του 2016. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι αν δεν γίνει και τότε η βάφτιση τότε θα την αναβάλουν για την Άνοιξη του 2017.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

{youtube}fU7_ONnEPmE{/youtube}

Διαβάστε επίσης:
Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει την κόρη της Μπιάνκα! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved