Ανατροπή: Έγκυος μετά την αίτηση διαζυγίου!

Tα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα για τον 52χρονο σταρ αφού η πρώην σύζυγός του φαίνεται πως «ορέγεται» την μισή περιουσία του! Νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η 30χρονη ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, είδηση που «τάραξε τα νερά» της σόουμπιζ και έκανε ξεκάθαρα την ανατροπή!

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ είχαν γνωριστεί από το 2011. Στις 23 Μαϊου 2016, εκείνη ζήτησε διαζύγιο καθώς οι αγεφύρωτες διαφορές που ισχυρίζεται ότι τη χωρίζουν από τον εδώ και 15 μήνες σύζυγό της, της έχουν προκαλέσει σοβαρό ψυχικο πόνο.

Αν η είδηση της εγκυμοσύνης ισχύει, τότε τα γεγονότα παίρνουν εντελώς διαφορετική τροπή, αφού το πρώην ζευγάρι, που μέχρι πρότινος δεν κρατιόταν να δείχνει δημόσια τον έρωτά του, θα τα βρει μάλλον στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα δημοσιεύματα, αν η Amber Heard, είναι πράγματι έγκυος,  θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα εκατομμύρια από τον 52χρονο Johnny Depp.

Η Heard διεκδικεί ήδη 20 εκατομμύρια δολάρια από την 400 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία του διάσημου ηθοποιού, καθώς τους 15 μήνες που ήταν παντρεμένοι, δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Ο Johnny Depp εν τω μεταξύ, της έχει προσφέρει ήδη άλλα 50 εκατομμύρια δολάρια, για να τα βρουν εξωδικαστικά, αλλά κι αυτά δεν της αρκούν. Με το παιδί, έχει δικαίωμα να ζητήσει μέχρι και τα μισά από τη συνολική περιουσία του Πειρατή της Καραϊβικής...

 

 

Ανατροπή: Έγκυος μετά την αίτηση διαζυγίου!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved