Δεύτερο baby shower λίγες μέρες πριν γίνει μαμά! (εικόνες)

Είναι έτοιμη να υποδεχτεί σε λίγες μέρες το πρώτο της παιδάκι και η οικογένειά της, της ετοίμασε ακόμη ένα baby shower party για να γιορτάσουν το γεγονός.

Δεύτερο baby shower λίγες μέρες πριν γίνει μαμά! (εικόνες)

Η εγκυμονούσα ιδιοκτήτρια του 365 Style γιόρτασε μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της για δεύτερη φορά (έχει ήδη κάνει ένα baby shower) στους Πύργους του Waldorf στην Astoria της Νέας Υόρκης την Τετάρτη 1 Ιουνίου!

TYRTHYRTY

«Οργανώσαμε ένα υπέροχο baby shower για την αδερφή μου @NickyHilton σήμερα στο #WaldorfTowers. Μου αρέσει πολύ η τούρτα της και είμαι χαρούμενη που ήρθαν αρκετοί φίλοι εδώ στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου μωρού!», έγραψε η αδερφή της Nicky, Paris Hilton, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτυ.

nicky hilton b75abe59 bf70 4314 8b4d 754c12790a36

«Μια όμορφη μέρα με τη μαμά και την αδερφή μου. Αγαπώ την οικογένειά μου τόσο πολύ!», έγραψε ξανά η Paris, κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει μαζί με τη μαμά Kathy και την αδερφή της.

56745YUYH

H Paris, όπως σας είχαμε γράψει πριν μέρες ήταν εκείνη που αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η αδερφή της Nicky και ο σύζυγός της James Rothschild.

dfgdfgdfgd

Σύμφωνα με το Us Weekly το party οργανώθηκε σε μία σουίτα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο όπου οι δύο αδερφές μεγάλωσαν «είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνες», είπε η πηγή στο αμερικανικό περιοδικό, «Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μικρά σάντουιτς και mini γλυκάκια!».

54e5yhy
YEYERYERYH

Από το πάρτυ δεν έλειπε και η οικογενειακή φίλη των Hiltons, ηθοποιός Bethenny Frankel.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το πρώτο baby shower party της Nicky Hilton.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved