Η τελευταία φωτό πριν τον τοκετό - Δείτε στο κρεβάτι την ετοιμόγεννη γυναίκα γνωστού Έλληνα παρουσιαστή

Στις αρχές του Γενάρη έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της συζύγου του γνωστού παρουσιαστή και από μέρα σε μέρα, θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Η τελευταία φωτό πριν τον τοκετό - Δείτε στο κρεβάτι την ετοιμόγεννη γυναίκα γνωστού Έλληνα παρουσιαστή

Τώρα, διανύει τον 9ο μήνα της κύησής της και από μέρα σε μέρα περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της, τη δεύτερη κορούλα της. Αν και δεν δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της το τελευταίο διάστημα, χθες έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το κρεβάτι σχολιάζοντας: «Καμιά φορά αυτά που νιώθει η καρδιά, η γλώσσα δεν μπορεί καν να τα μιλήσει!!».

820 e38915da fa42 4e29 ad95 697f378b0f25 3

Όπως αποκαλύφθηκε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι θα υποδεχτεί στον κόσμο ακόμη μία κόρη, που θα συντροφεύει την πρώτη κόρη τους, Κωνσταντίνα. Ο δημοσιογράφος, όσες φορές και αν εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές που ήταν καλεσμένος, απέφυγε να μιλήσει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, θέλοντας να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα μέσα.

βοθκι

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη, είναι μαζί περίπου 6 χρόνια. Πρωτογνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2012 και έκτοτε είναι μαζί. Συναντήθηκαν τυχαία σε ένα κρητικό εστιατόριο που ανήκει σε φίλο του γνωστού δημοσιογράφου ενώ η Ιωάννα δειπνούσε εκεί για τις λίγες ημέρες που είχε έρθει στην Αθήνα από την γενέτειρά της, την Κρήτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved