Η Ζέτα Δούκα σοκάρει: «Επί δύο ώρες έκανα εξώθηση!» (βίντεο)

Η Ζέτα Δούκα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης και μίλησε για τις δυσκολίες του τοκετού της, για το πόσες ώρες κράτησε ο τοκετός καθώς και για το πόσες ώρες έκανε εξώθηση.

Η Ζέτα Δούκα σοκάρει: «Επί δύο ώρες έκανα εξώθηση!» (βίντεο)

Η Ζέτα Δούκα, έγινε μαμά τον Απρίλιο (2016) και έκτοτε διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Άλλωστε αυτό φαινόταν και στα χαρακτηριστικά του προσώπου της που έδειχνε πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Όπως είπε και η ίδια στην Ελένη, ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό για να ζήσει όλη τη μαγεία της μητρότητας, από την εγκυμοσύνη ως τη γέννηση. Μόνο αν της έλεγε ο γιατρός της ότι κινδυνεύει η υγεία του παιδιού της και της ίδιας θα οδηγούνταν στην επόμενη λύση της καισαρικής τομής.«Αν κινδύνευε το μωρό, δε το συζητούσα.Το μωρό όμως ήταν καλά και περιμέναμε αρκετή ώρα ώστε να γίνει η διαστολή!».

{youtube}DB-Rv2FRb7Q{/youtube}

Επίσης ανέφερε για το βράδυ της Παρασκευής, στο σπίτι της όπου κατά τις 12 τα μεσάνυχτα έσπασαν τα νερά, και επί 26 ώρες, προσπαθούσε να γεννήσει την κορούλα της. Ήταν ένας μακρύς τοκετός, που όπως ανέφερε και η ίδια η ηθοποιός άξιζε. Το μόνο που δεν ευχαριστήθηκε ήταν η στιγμή που αγκάλιασε για πρώτη φορά τη μικρούλα της. Αυτή τη στιγμή τη φανταζόταν διαφορετικά. «Έλεγα, θα πεθάνω από την κούραση. Έκανα, δύο ώρες εξώθηση. Όταν επιτέλους γέννησα και μου είπαν ότι είναι κορίτσι, δεν μπορούσα να το κρατήσω αγκαλιά γιατί έτρεμα. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή που την περίμενα λίγο ωραία, πιο ονειρική στο μυαλό μου, δεν μπορούσα να τη ζήσω όπως είχα ονειρευτεί!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved