Τρίτη εξωσωματική για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! (εικόνα)

Η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια, δεν το βάζει κάτω! Τι και αν είχε δύο προηγούμενες αποτυχημένες εξωσωματικές προσπάθειες. Μόλις, χθες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της, μέσα από την κλινική κατά τη διάρκεια της τρίτης εξωσωματικής!

Τρίτη εξωσωματική για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! (εικόνα)

«Τρίτη εξωσωματική προσπάθεια! Τα ρούχα μου δεν είναι Vercace και τα παπούτσια μου δεν είναι JimmyChoo!», έγραψε όλο χιούμορ δίπλα από τη φωτογραφία της.

Ενθουσιασμένη και χωρίς να το βάζει κάτω, η 37χρονη φωτογραφήθηκε με τη νοσοκομειακή ρόμπα, όρθια, δίπλα από το κρεβάτι της!

 8yo768i

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της μέσα από την κλινική. Πριν ένα μήνα περίπου, είχε δημοσιεύσει βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Snapchat, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Να σας θυμίσουμε πως η Μαρία Μενούνος έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Το 2011, είχε αποκαλύψει στον Dr. Drew ότι είχε αποφασίσει να καταψύξει τα αυγά της γιατί δεν ήταν έτοιμη τότε να γίνει μαμά!

«Είμαι 33, και αποφάσισα πώς θέλω να δουλέψω ακόμη δυο-τρία χρόνια και μετά να γίνω μητέρα. Απλά αυτή τη διαδικασία τη βλέπω ως ασφάλεια για τότε», είχε δηλώσει!

Ο Undergaro έκανε πρόταση στη Μαρία μετά από 19 χρόνια σχέσης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ραδιοφωνική εκπομπή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved