Τα γενέθλια δώρα της πριγκίπισσας Charlotte περιλαμβάνουν μια κουδουνίστρα αξίας $44,000!

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της πριγκίπισσας Charlotte, η βασιλική οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της μικρούλας, όπου τη δείχνουν να περπατά και να στέκεται μόνη της, στα δύο πόδια.

Τα γενέθλια δώρα της πριγκίπισσας Charlotte περιλαμβάνουν μια κουδουνίστρα αξίας $44,000!

Εκτός από τις φωτογραφίες, όμως, εντύπωση κάνουν τα δώρα που έλαβε η κόρη της Κate Middleton και του Πρίγκιπα William! Ένα από αυτά είναι μία κουδουνίστρα αξίας 44.000 δολαρίων! Λευκόχρυση 18K, διακοσμημένη με διαμάντια. Παιχνίδι που δημιούργησε η εταιρία Natural Sapphire Company!

du01

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι ευγνώμονες για όλα τα γράμματα, τα δώρα και τις υπέροχες ευχές που έλαβαν μέσα σε ένα διάστημα ενός χρόνου για τη γέννηση της πριγκίπισσας Charlotte», είπε το παλάτι.

Ποιοι άλλοι όμως έκαναν δώρα στη μικρή πριγκίπισσα για τα πρώτα της γενέθλια;

du04

Ο Stephen Harper, ο 22ος Πρωθυπουργός του Καναδά, έστειλε στη Charlotte μία χιονοδρομική στολή και ένα βιβλίο, ενώ έκανε και μια δωρεά 100.000 δολαρίων προς τιμή της σε μια οργάνωση υπεράσπισης εμβολίων.

Ο Πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama και η Πρώτη Κυρία, Michelle Obama, που φιλοξένησαν τη βασιλική οικογένεια τον Απρίλιο του 2016, έστειλαν στη μικρή Charlotte ένα λούτρινο μεγάλο σκυλάκι, που μοιάζει με τον σκύλο τους Bo, μαζί με ένα παζλ.

Η θεία της Charlotte, Pippa Middleton, έκανε ίσως το πιο πρακτικό δώρο στην ανιψιά της: Ένα πακέτο των 6 δολαρίων, βιοαποδομήσιμες πάνες, φτιαγμένες από φυσικό ύφασμα.

du03

Μερικά από τα δώρα που έλαβε η πριγκίπισσα Charlotte, ήταν μεταξένιες φιγούρες που απεικονίζουν το κινέζικο μυθιστόρημα του 18ου αιώνα το «Dream of the Red Chamber» από τον Πρόεδρο της Κίνας, Xi Jinping, ένα αντίγραφο από τα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και χειροποίητα παλτά που δόθηκαν τόσο στη πριγκίπισσα Charlotte και όσο και στο μεγάλο αδελφό της, τον δύο ετών, πρίγκιπα Γεώργιο, από τον βασιλιά του Μπουτάν Jigme και τη βασίλισσα Jetsun, με τους οποίους ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είχαν συναντηθεί τον περασμένο μήνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved