Η φωτογραφία μιας τραυματισμένης μαμάς που θηλάζει το μωρό της έγινε viral!

Για μερικές μαμάδες, ο θηλασμός, είναι η μοναδική τροφή που επιλέγουν για το μωρό τους και αυτή η φωτογραφία που τράβηξε μια ομάδα εθελοντών διασωστών στην Ταϊλάνδη, δεν θα μπορούσε να το αποτυπώσει καλύτερα.

Η φωτογραφία μιας τραυματισμένης μαμάς που θηλάζει το μωρό της έγινε viral!

Μια μητέρα, με πολλαπλά κατάγματα και αρκετή αιμορραγία, δεν έχει αφήσει από την αγκαλιά της το μωρό της και συνεχίζει να το θηλάζει ακόμη και στο φορείο που τη μεταφέρουν για να περιποιηθούν τα τραύματα και τις πληγές της.

Photo Of Injured Mom Breastfeeding Her Baby Goes Viral

Η εικόνα που δείχνει αυτή τη μητέρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με αίμα και το επτά μηνών μωρό της να θηλάζει, έγινε viral με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να την κοινοποιούν, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Ο άνθρωπος που δημοσίευσε τη φωτογραφία που βλέπετε, σχολίασε: «Αυτό συνέβη στο νοσοκομείο Rong Kwang. Αυτή η μητέρα είχε ένα ατύχημα αλλά κρατούσε το 7 μηνών μωρό της κοντά της. Είχε ένα σπασμένο χέρι, ένα σπασμένο πόδι, ανοιχτές πληγές στο κεφάλι και παρόλα αυτά συνέχισε να θηλάζει το μωρό της. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται κάτω από ιατρική παρακολούθηση!».

Πολλές φορές, ως γονείς θέτουμε ως προτεραιότητα τα παιδιά μας και κάνουμε πραγματικές θυσίες για αυτά και τις ανάγκες τους. Παρά το γεγονός ότι αυτή η μαμά είχε τραυματιστεί σοβαρά δεν άφησε το παιδί της από τα χέρια της και δεν του στέρησε τη μητρική φροντίδα-μητρικό γάλα. Για αυτό και μόνο αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και όλες τις ευχές μας για να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στην οικογένειά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved