Αυτό το κορμί ανήκει σε μητέρα τριών παιδιών! (εικόνα)

Είναι μελαχρινή, μητέρα τριών παιδιών και έχει αυτό το υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα, για το οποίο έχει «δουλέψει» πολύ!

Αυτό το κορμί ανήκει σε μητέρα τριών παιδιών! (εικόνα)

Η γυμναστική και οι υγιεινές διατροφικές της συνήθειες, τη βοηθούν να διατηρεί το κορμί της αψεγάδιαστο και να δημοσιεύει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, τρελαίνοντας τους θαυμαστές της. Τίποτε δεν μαρτυρά τις τρεις εγκυμοσύνες της, ενώ συναγωνίζεται σε ομορφιά τις δύο μικρότερες ετεροθαλείς αδερφές της!

Η 36χρονη τηλεπερσόνα, χώρισε από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της και φήμες τη θέλουν να έχει σχέση με γνωστό pop τραγουδιστή πολύ νεότερό της.

yur67ityukgyui

Η Κourtney Kardashian, είναι ίσως η πιο συντηρητική από την οικογένεια Kardashian, σε σύγκριση με τις 4 αδερφές της και τη μητέρα της. Είναι η μόνη που δεν έχει πειράξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και η μόνη που δεν έχει τοποθετήσει εμφυτεύματα ή σιλικόνη στους γλουτούς της για να μοιάζουν τεράστιοι!

Οι περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν είναι προκλητικές. Ωστόσο, κάποιες φορές κοινοποιεί φωτογραφίες της, για να θυμίζει στους θαυμαστές ότι αν και μάνα, συνεχίζει να είναι όμορφη και καλλίγραμμη! Όπως έκανε πριν μερικές ώρες, που δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, προκαλώντας εγκεφαλικά!

7456745674567

Φορώντας ένα λεοπάρ μπικίνι, με το κάτω μέρος του να είναι string, άφησε σε κοινή θέα τα οπίσθια της στους 37 εκατομμύρια followers της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved