Η κοιλίτσα της μεγάλωσε πολύ. Δείτε τη 3 μήνες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Περιμένει το πρώτο της μωρό από τη σχέση της με τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό και είναι η δεύτερη φορά που ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η κοιλίτσα της μεγάλωσε πολύ. Δείτε τη 3 μήνες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Το ζευγάρι όλους αυτούς τους μήνες πρόσεχε πολύ και έτσι οι paparazzi δεν είχαν καταφέρει να έχουν ούτε μια φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του πασίγνωστου ηθοποιού. Η τελευταία φορά που είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες τους, ήταν πριν τρεις μήνες.

Τώρα, όμως, το ζευγάρι δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα φλας των φωτογράφων και απαθανατίστηκαν την Πέμπτη στις 24 Μαρτίου, να κάνουν βόλτα στους δρόμους της California. Οι δύο τους φαίνονται αρκετά ευτυχισμένοι και ο ένας κρατά το χέρι του άλλου.

paige butcher eddie murphy zoom 0481cbc2 4a4e 4d14 9088 fcea0684fa51

Η κοιλίτσα της Paige Butcher όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μεγάλωσε αρκετά. Η μέλλουσα μανούλα ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της, το μικρούλι της, καθώς για εκείνη είναι θα είναι το πρώτο παιδί σε αντίθεση με τον Eddie Murphy που θα γίνει μπαμπάς για 9η φορά. Έχει έναν γιο τον Eric, 26 ετών, με την πρώην σύντροφό του Paulette McNeely, τον Christian, 25 ετών, με την πρώην σύντροφό του Tamara Hood, πέντε παιδιά από τον γάμο του με την Nicole Mitchell, Bria, 26 ετών, Myles, 23 ετών, Shayne, 21 ετών, Zola, 16 ετών, και Bella, 14 ετών. Επίσης έχει ακόμη ένα παιδί την 8χρονη Angel με την Melanie "Mel B" Brown των Spice Girl, που αναγνώρισε ως δικό του, το 2007.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved