Ρούλα Ρέβη: Οι νέες φωτογραφίες των διδύμων της που ξετρέλαναν το Instagram!

Κάθε φορά που δημοσιεύει η γνωστή μανούλα φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram, οι διαδικτυακοί της φίλοι τρελαίνονται από χαρά, καθώς τα μωράκια της είναι σκέτη γλύκα!

Ρούλα Ρέβη: Οι νέες φωτογραφίες των διδύμων της που ξετρέλαναν το Instagram!

Χθες βράδυ, (15/3) η Ρούλα Ρέβη, μας χάρισε δύο από τις πιο όμορφες φωτογραφίες των διδύμων της. Και στις δύο τα προσωπάκια των μωρών φαίνονται πεντακάθαρα, εν συγκρίσει με τις άλλες φορές που μας έδειχνε μόνο χεράκια και πατουσάκια.

Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε για καληνύχτα, ήταν η φωτογραφία που τη δείχνει να κοιμάται αγκαλιά με τον γιο της σχολιάζοντας: «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αγάπη!», ενώ στη δεύτερη φωτογραφία η γλυκούλα κόρη της είναι μεταμφιεσμένη σε γατούλα. Η ίδια έγραψε: «Καληνύχτα από το γατάκι μου!!!».

45hy6udf 5t6yuh
45gyf64uy4u65f5

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, ζουν την αγάπη τους και τον έρωτά τους ακόμη και μετά τον ερχομό των διδύμων. Οι δυο τους δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Τα διδυμάκια που ήρθαν στον κόσμο πρόωρα, ολοκλήρωσαν αυτή την αγάπη κάνοντάς τη δυνατότερη και μεγαλύτερη.

Αν και στην αρχή πέρασαν δύσκολες στιγμές στη ΜΕΝΝ, τώρα δεν υπάρχει τίποτε να τους τα θυμίζει όλα αυτά, καθώς τα μικρούλια μεγαλώνουν και αναπτύσσονται με φυσιολογικούς ρυθμούς και είναι πιο υγιή από ποτέ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved