Διάσημο ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδί, 9 μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου! (εικόνα)

Το 2016 πρόκειται να είναι μια πολύ όμορφη χρονιά για αυτή τη διάσημη οικογένεια. 9 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, ανακοίνωσαν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειά τους.

Διάσημο ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδί, 9 μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου! (εικόνα)

Ο 57χρονος διάσημος ηθοποιός και η 31χρονη σύζυγός του περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι. Η κατά είκοσι έξι χρόνια, νεότερη γυναίκα του δημοσίευσε μόλις χθες μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό ενός τρίτου τους παιδιού.

Με φόντο τα στενά της Νέας Υόρκης, ποζάρουν αγκαλιά με ένα λούτρινο γαλάζιο αρκουδάκι. «Η Ireland, η Carmen, ο Rafael, ο Alec, και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας, ότι πρόκειται να αποκτήσουμε ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά μας. Ένα μικρό αγόρι θα έρθει αυτό το Φθινόπωρο. #366daysoflivingclearly #HilariaLCM».

u456ued5uhje56u

Αυτή τη φορά το ζευγάρι αποφάσισε να φωτογραφηθεί μόνο του, χωρίς τα παιδιά, κάτι που είχαν κάνει πέρυσι μαζί με την κόρη τους Carmen, για να ανακοινώσουν τον ερχομό του πρώτου τους γιου.

65u4ryujrtjydrthr

Η Hilaria, που παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Αlec Baldwin το 2012, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον εαυτό της να κάνει γιόγκα σε διάφορα μέρη, χρησιμοποιώντας μάλιστα μερικές φορές τη βοήθεια του συζύγου της και της μικρής τους πρώτης κόρης, Carmen. Το ίδιο κάνει ακόμη και τώρα που είναι για τρίτη φορά έγκυος. Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της μερικές μέρες πριν την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

wyhrthrty
eryt45ye56huye

Ο Alec έχει ακόμη μία κόρη, την 20χρονη Ireland Baldwin, από τον πρώτο του γάμο με το διάσημο μοντέλο και την 62 ετών πια, Kim Basinger.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved