Εξερράγη Thermomix προκαλώντας σε μια μαμά εγκαύματα β' βαθμού

Μια μητέρα από το Perth της Αυστραλίας υπέστη δευτέρου βαθμού εγκαύματα στο στήθος, τα χέρια και το στομάχι της μετά την απροσδόκητη έκρηξη του Thermomix τη στιγμή που η ίδια ετοίμαζε το δείπνο.

Εξερράγη Thermomix προκαλώντας σε μια μαμά εγκαύματα β' βαθμού

Η Danika Jones είπε ότι η σάλτσα ζυμαρικών που ετοίμαζε στο Thermomix της, εκτοξεύτηκε σε όλο της το σώμα όταν το καπάκι της συσκευής εξερράγη.

7219118 3x4 340x453

Το ιατρικό προσωπικό είπε στην Jones όταν επισκέφθηκε το κοντινότερο νοσοκομείο ότι δεν ήταν η πρώτη ασθενής που παρουσίαζε εγκαύματα από ένα Thermomix.

«Έφτιαχνα τη σάλτσα ζυμαρικών στο Thermomix με την ίδια συνταγή που χρησιμοποιώ πάνω από δύο χρόνια εδώ και κάθε εβδομάδα από τότε που αγόρασα το μηχάνημα», είπε η άτυχη μαμά και συνέχισε. «Προς το τέλος της διαδικασίας, και ενώ είχε πολτοποιηθεί η σάλτσα, άρχισε να κάνει ένα αστείο θόρυβο και να δονείται. Πλησίασα για να το απενεργοποιήσω και όπως ήμουν ακριβώς από πάνω, εξερράγη - το καπάκι εκσφενδονίστηκε μακριά και η καυτή σάλτσα έπεσε πάνω μου. Ο πόνος ήταν έντονος!».

Η μητέρα δύο παιδιών όταν πήγε στα επείγοντα του νοσοκομείου, έμαθε από τη νοσοκόμα που περιποιούνταν τα εγκαύματά της ότι δεν είναι η πρώτη που πηγαίνει στο νοσοκομείο με έγκαυμα από ένα Thermomix επισημαίνοντάς της πώς αυτοί που χρησιμοποιούν αυτή τη συσκευή πρέπει να γνωρίζουν πόσο απρόβλεπτη μπορεί να είναι και πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει όταν δυσλειτουργεί.

«Φανταστείτε να ήταν τα παιδιά μου στον πάγκο της κουζίνας!», είπε η Jones.

Τώρα, προειδοποιεί τους γονείς για το μοντέλο TM31 που έγινε αιτία να καταλήξει στο νοσοκομείοζητώντας την απόσυρσή του από την εταιρία.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved