Αποστόλης Τότσικας: Δείτε για πρώτη φορά την κόρη του (εικόνα)

Η κόρη του Αποστόλη Τότσικα ετοιμάζει φανουρόπιτα για τον μπαμπά μαζί με τη μαμά της! Δείτε τη για πρώτη φορά!

Αποστόλης Τότσικας: Δείτε για πρώτη φορά την κόρη του (εικόνα)

Αν και ο γνωστός ηθοποιός με τη φωτογράφο σύζυγό του, πέρασαν δύσκολες στιγμές, μέχρι να πάρουν τα μωράκια τους από τη ΜΕΝΝ, απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί τους στο σπίτι. Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν μερικές εβδομάδες, ο Αποστόλης Τότσικας έχει ενεργό ρόλο στην ανατροφή των παιδιών του, καθώς δεν διστάζει να τα ταισει και να τα αλλάξει, ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί τη σύζυγό του.

Σήμερα, η μαμά Ρούλα Ρέβη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με την κορούλα της. Οι δυο τους φτιάχνουν φανουρόπιτα για τον μπαμπά, τουλάχιστον έτσι σχολιάζει τη φωτογραφία: «Καποια ετοιμαζει στον μπαμπα της φανουροπιτα!».

shfhs

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά του στις 9 Σεπτεμβρίου. Τώρα πια είναι έξι μηνών τα μικρά τους και όσο μεγαλώνουν αποκτούν νέα ενδιαφέροντα, όπως για παράδειγμα τη ζαχαροπλαστική.

Η φωτογραφία απέσπασε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά πάνω από 1100 likes, ενώ οι μαμάδες που παρακολουθούν το λογαριασμό της γνωστής φωτογράφου, γέμισαν τον τοίχο της με ευχές και σχόλια όπως: «Μπραβο το κοριτσακι.....θα γινει καλη νοικοκυρα!!!», «Μια κουκλίτσα να την χαίρεστε» και «Τι όμορφη εικόνα!!!!!! Το πιο όμορφο γλυκακι στα χέρια σου!!!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved