Η πρώτη φωτογραφία του γιου του Υποπλοίαρχου Πανανά και το συγκινητικό μήνυμα του γυναικολόγου!

Στις 23/02 στις 12:05 γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ το νεότερο τέκνο του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του κατά την πτώση ελικοπτέρου του πολεμικού ναυτικού.

Η πρώτη φωτογραφία του γιου του Υποπλοίαρχου Πανανά και το συγκινητικό μήνυμα του γυναικολόγου!

Πριν μερικές ώρες, ο γυναικολόγος της συζύγου του Υποπλοιάρχου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μικρούλη, συνοδεύοντάς τη με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Απέκτησα μιά κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιό σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα...κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!
Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιό κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου...θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει! Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε! Δημήτρης Κακαλέτρης!».

12670944 911524135611623 6421791819745545852 n

Αμέσως η φωτογραφία απέκτησε πάνω από 27.000 likes και πάνω από 700 σχόλια χρηστών, που με την σειρά τους εύχονται σε αυτή τη μάνα να είναι πάντα καλά και να είναι καλότυχο το μωράκι της.

Εκτός από το μήνυμά του όμως στο Facebook, o γυναικολόγος της συζύγου του Υποπλοιάρχου, ανέφερε και στο δελτίο τύπου της Κλινικής ΡΕΑ:

«Έχοντας βιώσει μια εθνική τραγωδία μόλις προ ολίγων ημερών δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η Κλινική μας έχει την κοινωνική και ηθική υποχρέωση να στηρίξει την οικογένεια του Κωνσταντίου Πανανά όχι μόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κλινική ΡΕΑ, αλλά και εφ’ όρου ζωής. Ήταν μια απόφαση που λάβαμε χωρίς δεύτερη σκέψη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved