Η μικρή Αέλια «κρατάει» μούτρα στην Ηλιάκη. Μάθετε το λόγο και πώς τα ξαναβρήκαν! (εικόνα)

Χθες (15/2) το μεσημέρι η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με την κόρη της είχαν συνοδεύσει τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη στο πρωινό του ΑΝΤ1 και δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την Αέλια να έχει γυρίσει την πλάτη στη φίλη της, Μαρία Ηλιάκη.

Η μικρή Αέλια «κρατάει» μούτρα στην Ηλιάκη. Μάθετε το λόγο και πώς τα ξαναβρήκαν! (εικόνα)

Η ίδια σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας: «H marakiiliaki προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει την Αέλια να της μιλήσει μετά από μικρό καυγαδάκι που είχαν πρόσφατα!!!!! Κι όλα αυτά ενώ ο μπαμπάς krateroskatsoulis δίνει συνέντευξη στη Φαίη και στο Γιώργο!!!!!».

«Με την Ηλιάκη τι έχει συμβεί και δεν μιλάνε;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά στη χθεσινή εκπομπή τον Κρατερό Κατσούλη που ήταν καλεσμένος, και εκείνος έδωσε την απάντηση αποκαλύπτοντας τον λόγο που η μικρή του κόρη Αέλια, «κρατά» μούτρα στην Μαρία Ηλιάκη.

«Ήταν μία μάχη μαξιλαροπόλεμου. Δεν μιλάνε. Συγκεκριμένα η Αέλια δεν μιλάει στη Μαρία. Είναι μία τραυματική εμπειρία (για την Ηλιάκη) που η Αέλια δεν της μιλάει. Είχε γίνει ένας μαξιλαροπόλεμος στο σπίτι μας πριν από πάρα πολύ καιρό όπου έχασε η Μαρία, θύμωσε, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, και έκτοτε η Αέλια της κρατάει μούτρα!».

Στο Instagram όμως, η Μαρία Ηλιάκη συνομιλώντας με την εγκυμονούσα παρουσιάστρια του «Ε», Κατερίνα Καραβάτου, αποκάλυψαν ότι τελικά μετά από έναν χρόνο κατάφερε να κάνει την Αέλια να της μιλήσει. Δείτε το διάλογο παρακάτω:

iliaki

marakiiliaki: katerinakaravatou μετα απο ένα χρόνο μου μίλησε όμως!!!!
katerinakaravatou: marakiiliaki αυτή είναι η αλήθεια!!!! Όσο για τον Τάσο... είναι πια σε πολύ καλά χέρια....!!!!!
katerinakaravatou: marakiiliaki ναι ναι όλα καλά τώρα!!!!!! Σε περιμένει σπίτι.... Ξέρεις εσύ γιατί....!!!!!!
katerinakaravatou: Marakiiiliaki α! Και τον Τάσο δεν τον λένε πια Τάσο! Τον λένε Μιλτιάδη....
marakiiliaki: katerinakaravatou τι εννοεις Μιλτιαδη????????
katerinakaravatou: marakiiliaki αυτό που ακούς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved